Sprogus Ukrainos pareigūno dovanai, hospitalizuotas Lenkijos policijos viršininkas | KaunoDiena.lt

SPROGUS UKRAINOS PAREIGŪNO DOVANAI, HOSPITALIZUOTAS LENKIJOS POLICIJOS VIRŠININKAS

Lenkijos policijos viršininkas Jaroslawas Szymczykas (Jaroslavas Šimčikas) buvo paguldytas į ligoninę dėl lengvų sužalojimų, sprogus iš vieno aukšto rango Ukrainos pareigūno gautai dovanai, ketvirtadienį pranešė Vidaus reikalų ministerija.

„Vakar 7 val. 50 min. (vietos, 8 val. 50 min. Lietuvos laiku) įvyko sprogimas šalia policijos viršininko kabineto esančioje patalpoje“, – sakoma pareiškime.

„Viena iš dovanų, kurias policijos viršininkas gavo per savo darbo vizitą Ukrainoje gruodžio 11–12 dienomis, sprogo“, – priduriama pranešime.

Vizito metu J. Szymczykas susitiko su Ukrainos policijos ir valstybinių nepaprastųjų situacijų tarnybų vadovais, o „dovana buvo vieno iš Ukrainos tarnybų vadovų“, nurodė ministerija.

Pasak VRM, policijos viršininkas patyrė „lengvų“ sužalojimų ir tebėra stebimas ligoninėje.

Nacionalinės policijos būstinės civilis darbuotojas taip pat patyrė nedidelių sužalojimų, bet jam hospitalizacijos neprireikė.

„Lenkijos pusė paprašė Ukrainos pusės pateikti paaiškinimą“, – pridūrė ministerija.

Lenkų žiniasklaida pažymi, kad VRM pranešimas pasirodė praėjus daugiau nei parai po incidento.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Aha

Ar rankos nukris , jeigu parasysit, kad.dovana buvo granatsvaidis, su kuriuo pareigūnai užsimanė "pažaisti"?...kodėl slepiate?

Rymas

Įdomu, dovana gauta gruodžio 11 ar 12 dieną, sprogo 14 dieną. Įdomu kas ją padovanojo, kas tai buvo ir kodėl buvo laikoma ne kabinete.

Išvada

Banderiškas dėkingumas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS