V. Putinas: Sirijoje yra apie 4 tūkst. kovotojų iš Rusijos | KaunoDiena.lt

V. PUTINAS: SIRIJOJE YRA APIE 4 TŪKST. KOVOTOJŲ IŠ RUSIJOS

  • 4

Sirijoje veikia apie 4 tūkst. iš Rusijos atvykusių kovotojų, prisidėjusių prie vietos teroristinių organizacijų ir keliančių realią grėsmę, penktadienį pareiškė prezidentas Vladimiras Putinas.

„Terorizmo grėsmė – neišgalvota problema. Pagal mūsų pirminius skaičiavimus, Sirijoje yra 4 tūkst. žmonių vien iš Rusijos, (dar) 4,5 tūkst. – iš NVS (Nepriklausomų Valstybių Sandraugos) šalių, daugiausiai Centrinės Azijos“, – V.Putinas sakė Sankt Peterburge vykstančiame tarptautiniame ekonomikos forume.

Kremliaus vadovas pabrėžė, kad šie ekstremistai Rusijai kelia realią grėsmę.

„Jie bando sugrįžti; kai kurie sugrįžta. Mes ir pradėjome savo (karinę) operaciją Sirijoje, nes supratome, kur krypsta padėtis“, – sakė jis.

„Mes nelauksime, kol jie (ekstremistai) ateis pas mus“, – sakė V.Putinas.

Rusija nuo 2015 metų rugsėjo Sirijoje vykdo bombardavimo kampaniją, remdama šios šalies prezidento Basharo al Assado (Bašaro Asado) pajėgas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

volodia

putinukas seka pasakas apie savo teroristus

Super

Putinas pasake , Putinas padare ,visi bus nuskandinti klozetuose !!!!

Eilinė Putino pasaka besmegeniams avinams:

“Negalima buvo sutvarkyti vietoje tų apie 4 tūkstančius kovotojų, norinčių kenkti Rusijai. Reikėjo juos išvaryti į Siriją, kad ten būtų galima juos likviduoti, pašalinant grėsmę Rusijai.“ .........Taip Putinas mėgina pateisinti savo banditų nusikaltimus žmoniškumui, įvykdytus prieš Sirijos civilius gyventojus – moteris ir vaikus, bombarduojant jų ligonines, mokyklas, darželius ir daužant humanitarines vilkstines, siunčiamas gelbėti nuo bado mirštantiems žmonėms.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS