Vokietijoje per avariją žmogų užmušęs lietuvis kalės iki gyvos galvos | KaunoDiena.lt

VOKIETIJOJE PER AVARIJĄ ŽMOGŲ UŽMUŠĘS LIETUVIS KALĖS IKI GYVOS GALVOS

  • 18

Mirtiną avariją Vokietijoje, Hamburge, vogtu taksi automobiliu pernai gegužę sukėlęs lietuvis nuteistas laisvės atėmimu iki gyvos galvos, skelbia Vokietijos dienraščio „Die Welt“ portalas.

Hamburgo apygardos teismas pirmadienį 24-erių Ričardą D. pripažino kaltu dėl žmogžudystės bei dėl pasikėsinimo nužudyti dar du žmones.

Bylos duomenys rodo, kad Ričardas D. pernai gegužės 4-ąją vogtu taksi automobiliu „Mercedes“ Barmbeko rajone Hamburge važiavo daugiau nei 145 km/val. greičiu. Išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą jis atsitrenkė į kitą taksi automobilį.

Per avariją žuvo 22-ejų barmenas, du keleiviai ir pats Ričardas D. buvo sunkiai sužeisti.

Lietuvis vairavo neblaivus, jis neturėjo galiojančio vairuotojo pažymėjimo.

Kaip pažymi welt.de, tai buvo pirmas kartas Hamburge, kai mirtimi pasibaigęs eismo įvykis teismo pripažintas žmogžudyste. Lietuvio gynėjai teisme pabrėžė, kad jis nesuvokė, jog jo veiksmai kelia mirtiną pavojų aplinkiniams ir prašė ketverių metų laisvės atėmimo bausmės.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Ingai

Bausmes PRASO prokuroras,o teisejas SKIRIA bausme.

To ...

Uz korupcija gaidelius cia glosto ir i uzpakalius isbuciuoja teismai todel tokie tarpsta priesingai nei kinijoje kur pastato prie sienos ir susaudo

...

Che, 'gaideliai' pyksta: "Dėl vienos klaidos - VISĄ gyvenimą!". BET - būtent dėl tokio nebaudžiamumo ir klesti nusikaltimai; kai žinosit kas jums REALIAI GRESIA, tai ir patys (GAL) pradėsit galvot... nes kitur nusikaltėliai nėra glostomi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS