Vokietijos policija: terorizmo pėdsakų keleivius užpuolusio vyro veiksmuose nėra | KaunoDiena.lt

VOKIETIJOS POLICIJA: TERORIZMO PĖDSAKŲ KELEIVIUS UŽPUOLUSIO VYRO VEIKSMUOSE NĖRA

  • 4

Vokietijos pareigūnai neturi duomenų, kad vyras, penktadienį Liubeke užpuolęs autobuso keleivius, gali būti radikalas; terorizmo pėdsakų kol kas nerasta. Tai penktadienį tviteryje pranešė šalies policijos atstovai.

„Šiuo metu nėra informacijos, kad vyras gali būti politinis radikalas. Kol kas niekas nepatvirtina teroristinio motyvo“, - pažymėjo pareigūnai.

Pasak žiniasklaidos, įtariamasis yra 34 metų amžiaus etninis iranietis, kuris jau seniai gyvena Vokietijoje ir turi VFR pasą.

Savo ruožtu Šlėzvigo-Holšteino federalinės žemės vidaus reikalų ministras Hansas Joachimas Grotė pareiškė, kad užpuolikas „nieko nešaukė ir nieko nesakė“.

Penktadienį Liubeke vienas iš autobuso keleivių išsitraukė peilį ir sužeidė kelis žmones. Patikslintais duomenimis, nukentėjo devyni keleiviai. Šeši patyrė pjautines žaizdas, kiti susitrenkė autobusui staiga sustojus.

GALERIJA

  • Vokietijos policija: terorizmo pėdsakų keleivius užpuolusio vyro veiksmuose nėra
  • Vokietijos policija: terorizmo pėdsakų keleivius užpuolusio vyro veiksmuose nėra
EPA-ELTOS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Lina

Jeigu būtų vokietis taip padaręs tai jau būtų už grotų... O tie visi juodašikniai gali daryti ką nori... Tie brudai turi laisvę, daro ką nori jų niekas nebaudžia

...

Dabar vokiečiai tokius ESĄ 'neteroristus' ims gabent į Lietuvą kaip ESĄ pabėgusius iš Ruklos, ir tam Dalytė JAU pritarė. :/

Saunuoliai

Saunuoliai prisileido musulmonu radikalu ir kencia patys gaila kad kencia tik eilinei pilieciai kaip visada o valdantieji apsistate sargybom uz tu vargsu pinigus ramiai gyvena
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS