Iš Lietuvos banko atleisto K.Ramono dukra ir sesuo dirba „Snore“ | KaunoDiena.lt

IŠ LIETUVOS BANKO ATLEISTO K.RAMONO DUKRA IR SESUO DIRBA „SNORE“

Už šiurkštų darbo drausmės pažeidimą iš Lietuvos banko atleistas Kredito įstaigų priežiūros departamento direktorius Kazimieras Ramonas praėjusiais metais dalyvavo bankrutuojančio banko „Snoras“ buvusio akcininko Raimondo Baranausko sūnaus Edgaro vestuvėse, rašo delfi.lt.

Jaunavedžiai dirbo „Snore“.Čia pat dirba ir K. Ramono sesuo bei dukra. Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai pateiktoje deklaracijoje matyti, kad K. Ramono sesuo Judita Ramonaitė dirba banke „Snoras“, dukra Ramona Laurinkienė tame pačiame banke dirba vyresniąja juriste.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

reikėtų teisti

Ne iš pareigų reikia atleisti, o teisti! Kol "ranka ranką plaus", tol ir ir būsime plikomis rankomis... :(. Kol aferistai jaučia nebaudžiamumą - istorija kartosis...

Valius

Na ir kas kad dirba dukra, sesuo ir zmona??? As irgi turiu privatu versla, jame dirba 60 zmoniu, is ju 35 mano giminaiciai. Kodel turiu priimt svetima,jei mano giminaitis gali pas mane dirbt, jei jis dirba gerai ir mane tenkina jo darbas? AS SUKURIAU SAVO VERSLA, taigi tik as ir spresiu kas pas mane dirbs! Ir jei mano juristu ir buhalteriu negaletu buti mano brolis ir mano zmona, as is vis nekurciau verslo. Svetimu i sias pareigas tikrai neskirciau.

Andre

Privaciame versle gali dirbti kiek tik nori giminiu. Kuo cia detos tos seserys ir zmonos, zurnaliugos nebeturi apie ka rasyt. Net vienoj ministerijos gali dirbti nors 100 giminiu, jei nera viens kito pavaldume.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS