Branduolį išsaugojęs „Stumbras“ pradėjo pasirengimą sezonui | KaunoDiena.lt

BRANDUOLĮ IŠSAUGOJĘS „STUMBRAS“ PRADĖJO PASIRENGIMĄ SEZONUI

  • 1

LFF Taurės laimėtojai Kauno „Stumbro“ futbolininkai antradienį Kaune susirinko į pirmąją treniruotę ir pradėjo pasirengimą naujajam sezonui.

Nacionalinės futbolo akademijos manieže vykusioje treniruotėje netrūko pažįstamų veidų – išsaugotas komandos branduolys, nepasikeitė ir trenerių štabas. Tiesa, pirmose treniruotėse komandai vadovaus trenerio asistentas Joao Martinsas, o vyriausias strategas Mariano Barreto prie komandos prisijungs kiek vėliau.

Beveik du mėnesius vienas kito nematę futbolininkai, treneriai ir administracijos darbuotojai prieš treniruotę turėjo apie ką pasikalbėti bei pajuokauti, tačiau visi sutartinai pripažino, kad jau pasiilgo futbolo.

Pirmoje treniruotėje futbolininkai buvo testuojami, tikrinama jų fizinė kondicija ir kiti svarbūs parametrai. Vėliau žaidėjai dirbo pagal trenerių parengtą planą – atliko tiek ištvermės gerinimui skirtus pratimus, tiek ir dirbo su kamuoliu.

Antradienį treniruotėje dalyvavo: Rodrigo Josviaki, Nemanja Bjelanas, Jardel Nazare, Marcos Junior, Joao Victor, Andre Almeida, Vilius Armalas, Martynas Zaleckis, Vytautas Žemaitis, Dominykas Galkevičius, Agostinho Ca, Vilius Armanavičius, Lucas VIllela, Kgaogelo Sekgota, Oumar Sissoko, Sofoniyas Mekuanent Asres, Sheriff Mohammed, Jaisen Clifford, Nasro Bouchareb, Tadas Giraitis, Simas Gedžiūnas, Mantas Adomėnas ir Renato Gomes.

Rimvydas Sadauskas šiuo metu su Lietuvos U-21 rinktine stovyklauja Kipre, tuo tarpu Levanas Matčarašvilis kartu su Gruzijos U-21 rinktine treniruojasi Turkijoje. Rokas Rasimavičius yra išvykęs į Lietuvos jaunimo rinktinės stovyklą.

Treniruotėje prakaitą liejo ir du ekipos naujokai, apie kuriuos paskelbsime kiek vėliau, trūko tik Fabio Lopeso ir Alexandre Kore, kurie prie komandos prisijungs artimiausiomis dienomis.

„Stumbras“ išsaugojo ekipos branduolį, tačiau iki sezono pradžios dar sulauks ne vieno papildymo. Apie detalų pasiruošimo planą ir suplanuotas draugiškas rungtynes pranešime artimiausiomis dienomis.

 

GALERIJA

  • Branduolį išsaugojęs „Stumbras“ pradėjo pasirengimą sezonui
  • Branduolį išsaugojęs „Stumbras“ pradėjo pasirengimą sezonui
  • Branduolį išsaugojęs „Stumbras“ pradėjo pasirengimą sezonui
fcstumbras.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Simon Afrika

Reiktu pavadinimą pakeisti į Kauno "Afrika". Globalizacija. Kam jie įdomus...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS