C. Ronaldo sugrįžimas į Čempionų lygą – su raudona kortele ir ašaromis | KaunoDiena.lt

C. RONALDO SUGRĮŽIMAS Į ČEMPIONŲ LYGĄ – SU RAUDONA KORTELE IR AŠAROMIS

  • 0

Cristiano Ronaldo sugrįžimas į UEFA Čempionų lygos turnyrą jau vilkint Turino „Juventus“ marškinėlius trečiadienio vakarą Valensijoje baigėsi kontroversiškai. Sužaidus pusvalandį geriausias planetos futbolininkas prieš save išvydo raudoną kortelę ir buvo priverstas palikti aikštę. Bet Italijos čempionai net ir žaisdami dešimtyje sugebėjo 2:0 svečiuose pranokti „Valencia“ ekipą.

29-ąją minutę „Juventus“ organizuojant ataką C.Ronaldo skuodė į ataką, stumtelėjo kolumbietį Jeisoną Murillo ir apsižodžiavo. Maža to, nukritusiam oponentui portugalas dar grybštelėjo per galvą.

Mačui vadovavęs vokietis Felixas Brychas pasitarė su už vartų stovėjusiu savo asistentu ir netikėtai ištraukė „Juventus“ lyderiui raudoną kortelę. Vaizdo kartojimas parodė, kad arbitras veikiausiai šiek tiek persistengė, bet C.Ronaldo beliko tik skėsčioti rankomis ir ašarotomis akimis palikti aikštę.

Bet net ir likę be savo garsiojo naujoko „Juventus“ nepasimetė. Kėlinio pabaigoje Turino ekipa uždirbo baudinį, kurį užtikrintai realizavo Miralemas Pjaničius.

50-ąją minutę teisėjas į šeimininkų vartus paskyrė dar vieną baudinį už J.Murillo pražangą prieš Leonardo Bonucci, o M.Pjaničius tokiu pačiu užtikrintu smūgiu persvarą padvigubino.

6-ąją pridėto laiko minutę baudinys buvo paskirtas ir į „Juventus“ vartus, bet Danielis Parejo jo realizuoti nesugebėjo.

Netikėtai turnyrą pralaimėjimu pradėjo Anglijos čempionas „Manchester City“, namuose 1:2 nusileidęs „Lyon“ ekipai.

Kitiems favoritams sekėsi kur kas geriau.

Madrido „Real“ futbolininkai titulo gynybą pradėjo namuose 3:0 nugalėdami „Roma“ vienuolikę, o Miuncheno „Bayern“ 2:0 svečiuose įveikė Lisabonos „Benfica“.

Nesunkią pergalę pasiekė ir Jose Mourinho vadovaujamas „Manchester United“, net 3:0 svečiuose susitvarkęs su Berno „Young Boys“.

Dar du susitikimai E ir F grupėse trečiadienį buvo sužaisti kiek anksčiau.

E grupė

Lisabonos „Benfica“ – Miuncheno „Bayern“ 0:2 10' [0:1] Robertas Lewandowskis 54' [0:2] Renato Sanchesas

F grupė

„Manchester City“ – „Lyon“ 1:2 26' [0:1] Maxwelas Cornetas 43' [0:2] Nabilas Fekiras 67' [1:2] Bernardo Silva

G grupė

Madrido „Real“ – „Roma“ 3:0 45' [1:0] Isco 58' [2:0] Garethas Bale'as 90' [3:0] Mariano

Plzeno „Victoria“ – Maskvos CSKA 2:2 29' [1:0] Michaelas Krmenčikas 41' [2:0] Michaelas Krmenčikas 49' [2:1] Fiodoras Čialovas 90+5' [2:2] Nikola Vlasičius (11m)

H grupė

„Valencia“ – Turino „Juventus“ 0:2 45' [0:1] Miralemas Pjaničius (11m) 50' [0:2] Miralemas Pjaničius (11m)29' Cristiano Ronaldo („Juventus“) pašalintas iš aikštės

Berno „Young Boys“ – „Manchester United“ 0:3 35' [0:1] Paulis Pogba 44' [0:2] Paulis Pogba (11m) 66' [0:3] Anthony Martialis

GALERIJA

  • C. Ronaldo sugrįžimas į Čempionų lygą – su raudona kortele ir ašaromis
  • C. Ronaldo sugrįžimas į Čempionų lygą – su raudona kortele ir ašaromis
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS