„Jonava” pratęsė sutartis su A. Osipovu ir T. Simaičiu | KaunoDiena.lt

„JONAVA” PRATĘSĖ SUTARTIS SU A. OSIPOVU IR T. SIMAIČIU

  • 0

Futbolo klubas „Jonava” pratęsė sutartis su jau pažįstamais veidais Jonavos futbolo gerbėjams – klubo marškinėlius ir toliau vilkės Artiomas Osipovas bei Tadas Simaitis.

Tai bus antrasis sezonas FK „Jonava” ekipoje tiek gynėjui iš Rusijos, tiek vartininkui iš Klaipėdos. Praėjusį sezoną Artiomas patikimai žaidė gynyboje 16-koje rungtynių, o Tadas – 9-iose.

28-erių gynėjas savo profesionalo karjerą pradėjo Ventspilio ekipoje, o po to sekė žaidimas kitose Latvijos ir Baltarusijos lygos komandose. Futbolininkas pasirodė net 52-jose rungtynėse vilkėdamas FK Rygos „Skonto” marškinėlius ir spėjo pasižymėti aštuonis kartus.

27-erių vartininkas iš Klaipėdos savo profesionalo karjerą pradėjo FK Šiaulių “Šiauliai” ekipoje dar 2008-siais. Po sėkmingos karjeros pradžios Šiauliuose, Tadas buvo pastebėtas Europos lygose žaidžiančios Otelulo „Galati” ekipos ir ten praleido du sezonus prieš grįždamas į gimtąją šalį. T. Simaitis apsivilko FK Pakruojo „Kruojos” marškinėlius, o po sezono persikėlė į Klaipėdą. Po metų Klaipėdoje, vartininkais vėl išvyko į užsienį – atstovavo aukščiausioje Azerbaidžano lygoje žaidžiančiai Gandžos „Kapaz”. Po karjeros etapo Azerbaidžane, T. Simaitis 2017-tųjų vasarą prisijungė prie FK „Jonavos” ekipos.

Klubo direktorius Zenonas Kamarūnas buvo patenkintas, jog pavyko pratęsti sutartis: „Artiomas ir Tadas jau pažįsta Jonavos miestą, stadioną, komandos draugus iš praėjusio sezono, tad manau, jog tai padės komandai jausti geresnį ryšį tiek aikštėje, tiek už jos ribų, o tai yra labai svarbu norint pasiekti aukščiausius rezultatus.”

Sparčiai savo sudėtį formuojanti FK „Jonava” pasiruošimą sezonui pradėjo sausio 3-iąją, o pirmąsias draugiškas rungtynes sužais sausio 13-tąją Vilniuje, kur susitiks su praėjusio sezono bronzos medalių laimėtojais FK „Trakais”.

GALERIJA

  • „Jonava” pratęsė sutartis su A. Osipovu ir T. Simaičiu
  • „Jonava” pratęsė sutartis su A. Osipovu ir T. Simaičiu
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS