Po lygiųjų raukėsi abiejų komandų treneriai | KaunoDiena.lt

PO LYGIŲJŲ RAUKĖSI ABIEJŲ KOMANDŲ TRENERIAI

„Žaidimo planas visiškai nepasiteisino“, - pripažino Mindaugas Čepas. „Kauno Žalgirio“ ekipos trenerio netenkino auklėtinių pasirodymas mače su „Jonavos“ komanda.

Lietuvos futbolo A lygos 25-ojo turo mače išvykoje jonaviečiai pirmavo, bet neišlaikė pranašumo ir sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:0) su „Kauno Žalgiriu“.

Dvikovos pradžioje kauniečiai nevengdavo paspausti varžovų, bet pavojingiau atakavo jonaviečiai. Vis dėlto įvarčių pasiekti nepavyko nei vienai ekipai.

Antrame kėlinyje kovos taip pat netrūko, tačiau komandos žaidė kiek atsargiau. Vis dėlto 73-iąją minutę „Jonavai“ pavyko sulaukti varžovų klaidos. Po perdavimo į baudos aikštelę Arūnas Klimavičius nesėkmingai išmušė kamuolį, o šalia gynėjo buvęs ir neseniai po keitimo aikštėje pasirodęs Laurynas Stonkus tiksliu smūgiu pelnė aštuntąjį šio sezono įvartį. Kiek vėliau labai arti antro įvarčio buvo M. Thuique'as, kurio spirtas kamuolys pataikė į virpstą.

Svečiai užtikrintai gynėsi, tačiau 88-ąją minutę neryžtingai sužaidė šalia savo baudos aikštelės ir suteikė „Kauno Žalgiriui“ progą atakai.

Po Ilja Kalpačiuko aukšto perdavimo į baudos aikštelę Kauno ekipos brazilas Joao Figueiredo atitrūko nuo oponento bei tiksliai smūgiavo galva. Dar po kelių minučių legionierius prieš save pamatė antrą geltoną kortelę ir buvo pašalintas iš aikštės.

Po šių lygiųjų A lygos autsaiderė „Jonava“ savo sąskaitoje turi 19 taškų ir aplenkė septintoje vietoje buvusią „Palangą“, kurios tarpusavio rungtynių rezultatas yra prastesnis.

Kauniečių sąskaitoje - 31 taškas po 25 mačų (5-oji vieta). 

„Žaidžiant namuose su vienu pagrindinių konkurentų, mums beveik niekas nesisekė. Galbūt „Jonava“ labiau norėjo įmušti, nes tai juos vertė daryti turnyrinė padėtis. Vėliau atlikome korekcijas ir pavyko rezultatą išlyginti“, - sakė M.Čepas.

Jo kolega, beje, kaunietis Artūras Ramoška, stovintis prie „Jonavos“ ekipos vairo, taip pat nedžiūgavo dėl lygiųjų.

„Kai pirmaudamas rungtynių pabaigoje praleidi įvartį... apmaudu. Juolab, kad prieš pat įvartį turėjome puikią situaciją, galėjome įmušti patys. Bet pabaigoje mums Fortūna atsuko nugarą“, - atsiduso A.Ramoška.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS