„Premier“ lyga: „Tottenham Hotspur“ vėl apmaudžiai prarado taškus | KaunoDiena.lt

„PREMIER“ LYGA: „TOTTENHAM HOTSPUR“ VĖL APMAUDŽIAI PRARADO TAŠKUS

  • 0

Anglijos „Premier“ lygoje antradienio vakarą žaidžiamos ketverios iš šešių suplanuotų 20-ojo turo rungtynių. Dar du taškus apmaudžiai prarado Antonio Conte treniruojamas Londono „Tottenham Hotspur“, svečiuose 1:1 sužaidęs su „Southampton“.

Šeimininkai pirmieji išsiveržė į priekį, kai 25-ąją minutę pirmas prie atšokusio kamuolio suskubo ir galingu smūgiu šovė kapitonas Jamesas Ward-Prowse'as.

Visgi pirmojo kėlinio pabaigoje „Southampton“ gynėjas iš Ganos Mohammedas Salisu baudos aikštelėje pargriovė Heung-Min Soną ir užsidirbo ne tik baudinį, bet ir antrą geltoną kortelę.

Harry Kane'as užtikrintu smūgiu baudinį realizavo, bet per visą antrą kėlinį kiekybinės persvaros paversti įvarčiu svečiai taip ir nesugebėjo.

Kitose rungtynėse Londono „West Ham United“ pirmoji praleido, bet 4:1 svečiuose pranoko kitą sostinės komandą „Watford“, o „Crystal Palace“ 3:0 savo aikštėje nugalėjo „Norwich City“.

Du planuoti antradienio susitikimai buvo nukelti dėl COVID-19 protrūkio komandose, o vakariniame dienos mače „Liverpool“ svečiuose kausis su „Leicester City“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS