Prieš tarpusavio rungtynes „Trakus“ papildė buvęs „Atlanto“ lyderis | KaunoDiena.lt

PRIEŠ TARPUSAVIO RUNGTYNES „TRAKUS“ PAPILDĖ BUVĘS „ATLANTO“ LYDERIS

  • 0

Kol kas įvarčių badą kenčiantis „Trakų“ klubas stiprinasi dar pernai uostamiestyje žaidusiu 21 metų Maksimu Maksimovu. Saugo ir puolėjo pozicijose galintis žaisti futbolininkas jau antradienį gali pasirodyti rungtynėse prieš savo buvusią komandą.

„Manau, kad šis pasistiprinimas yra vienas iš mūsų klubo laimėjimų. Maksimą pasikvietėme į peržiūrą prieš tris savaites, o įsitikinti jo sugebėjimais daug laiko neprireikė. Šiek tiek užtrukome, kol sutvarkėme popierius, tačiau šiandienos rungtynių su „Atlantu“ protokole jis bus. Ar žais? Priklausys nuo trenerio“, – apie naujoką sakė „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

„Mums svarbu, kad futbolininkas sugeba greitai priimti sprendimus, nebijo imtis iniciatyvos ir yra kūrėjas. Be to, kaip ir daugelis mūsų komandos narių vienodai gerai gali žaisti ne vienoje pozicijoje. Esu įsitikinęs, kad Maksimas prisidės prie mūsų pergalių“, – pasakojo V.Lemežis.

Per pirmuosius keturis turus „Trakai“ su penkiais taškais užima vos šeštąją poziciją. Dviem taškais daugiau surinkęs „Atlantas“ yra antras.

„Trakai“ ir „Atlantas“ per klubų istoriją yra sužaidę 16 rungtynių: 9 kartus laimėjo „Trakai“, 4 – „Atlantas“, dar trys dvikovos baigėsi lygiosiomis. Rungtynės prasidės 18 valandą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS