S. Slyva: džiaugiamės, kad turnyre gali pasirodyti įvairių šalies regionų komandos | KaunoDiena.lt

S. SLYVA: DŽIAUGIAMĖS, KAD TURNYRE GALI PASIRODYTI ĮVAIRIŲ ŠALIES REGIONŲ KOMANDOS

  • 0

Artimiausiu metu startuos kasmetinis „Futsal Orakulo taurės“ turnyras, kuriame dėl trofėjaus kovos ir „Futsal A lygoje“ rungtyniaujančios komandos. 2015 metų turnyro tvarkaraštis bus paskelbtas jau netrukus, o taurės savininkas paaiškės pavasarį.

Lietuvos salės futbolo viceprezidento Sergejaus Slyvos įsitikinimu, šis taurės turnyras yra skirtas ne tik „Futsal A lygoje“ dalyvaujančioms komandos, bet yra puiki proga pasirodyti ir įvairių Lietuvos regionų ekipoms.

„Jau trejus metus organizuojame taurės turnyrą bei džiaugiamės, kad prie mūsų vis prisijungia naujos komandos. Galbūt šis taurės turnyras yra daugiau orientuotas į mėgėjų salės futbolo komandas, kurios daugiau yra žinomos savo regionuose, todėl džiaugiamės, kad šios ekipos turės galimybę pasireikšti“, – mintimis dalijosi S.Slyva.

2015 metais taurės turnyre debiutuos ir Gargždų komanda „Pramogos SC“, kuri, pasak S.Slyvos, kelia ganėtinai ambicingus tikslus.

„Smagu, kad šiais metais prie mūsų prisijungė ne tik Kauno, Vilniaus, bet ir Gargždų ekipa, kuri niekada anksčiau nėra dalyvavusi. Komanda turi dideles ambicijas ir reikia tikėtis, kad jų pasirodymas taurės varžybose bus labai įdomus“, – pasakojo pašnekovas.

Taurės turnyras šiais metais atsinaujino ne tik pasikeitusiomis komandomis, bet ir pavadinimu.

„Šiais metais keitėsi mūsų pavadinimas ir tapo „Futsal Orakulo taurė“, nes prisijungė nauji partneriai, kurie įsteigs pagrindinį turnyro prizą nugalėtojams bei prisidės prie finalinio ketverto organizavimo“, – partneriais džiaugėsi S.Slyva.

Taurės varžybos vyks iki pusfinalių etapo atkrintamųjų varžybų principu, sužaidžiant po vienerias rungtynes. Pirmajame etape dalyvaus šešios komandos. Trijų porų nugalėtojai pateks į antrąjį etapą, kuriame iš viso bus šešiolika ekipų. Trečiajame etape į kovą stos ir septynios „Futsal A lygos“ komandos. Turnyro nugalėtojas paaiškės finalinio ketverto metu.

„Futsal Orakulo taurės“ finalinis ketvertas šiais metais bus organizuojamas Kaune ir vyks Kauno sporto halėje. Kol kas tiksli data dar nėra aiški, nes reikia prisitaikyti prie tų ekipų, kurios neturi savo salių ir palaukti, kol bus sužaisti kiti mačai dar iki finalo. Planuojame, kad finalinis ketvertas turėtų įvykti kovo mėnesį“, – apie taurės finalinį ketvertą pasakojo S.Slyva.

Visos „Futsal Orakulo taurės“ turnyre dalyvaujančios ekipos bus apdovanotos naujais „Select Futsal“ įsteigtais kamuoliais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS