„Trakai“ pasistiprino dviem jaunimo rinktinės žaidėjais, išsirinko kapitoną | KaunoDiena.lt

„TRAKAI“ PASISTIPRINO DVIEM JAUNIMO RINKTINĖS ŽAIDĖJAIS, IŠSIRINKO KAPITONĄ

  • 0

Skaičiuojant paskutines dienas iki naujojo A lygos sezono pradžios, „Trakų“ futbolo klubą papildė du naujokai Klaidas Janonis ir Ernestas Stočkūnas.

Pirmasis yra jaunimo (U-21), antrasis – (U-19) rinktinės žaidėjas. Jie abu su „Trakais“ treniravosi ne vieną savaitę ir galiausiai su klubu pasiekė susitarimą.

„Mes turėjome galimybę juos stebėti kiekvieną dieną. Galiu pasakyti, kad tai labai talentingi žaidėjai, kurie gali eiti labai toli. Kontraktus su „Trakais“ jie užsitarnavo savo darbu“, – apie naujokus kalbėjo ekipos vyriausiasis treneris Olegas Vasilenka.

Į priešsezoninę vakarienę susirinkusi visa komanda išrinko naują kapitoną, kuriuo tapo praėjusiais metais ekipos siela išrinktas Valdemaras Borovskis. Pastarasis kapitono raištį ryšėjo ir per kontrolines ikisezonines rungtynes. Vicekapitonu tapo Vaidotas Šilėnas.

„Man didžiulė garbė dėl komandos draugų pasirinkimo. Kita vertus, „Trakuose“ komanda yra svarbiau už asmenybes. Ir aš tuo labai džiaugiuosi“, – sakė naujasis kapitonas.

Šiandien komanda dalyvavo daugiau nei tris valandas trukusioje fotosesijoje, kurioje netrūko nei gerų nuotaikų, nei rimtų veidų.

Rytoj komanda surengs paskutinę treniruotę prieš naujojo sezono startą, o šeštadienį 15.00 valandą debiutinėse rungtynėse susikaus su Klaipėdos „Atlantu“. Paskutinės šių ekipų tarpusavio rungtynės baigėsi lygiosiomis 2:2.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS