Už nepadorų gestą D. Alli praleis vieną mačą, bet su Lietuva žaisti galės | KaunoDiena.lt

UŽ NEPADORŲ GESTĄ D. ALLI PRALEIS VIENĄ MAČĄ, BET SU LIETUVA ŽAISTI GALĖS

  • 0

Anglijos rinktinės futbolininkas Dele'as Alli nubaustas vienerių rungtynių diskvalifikacija, – pranešė FIFA.

Pasaulio futbolą valdanti organizacija tokią bausmę skyrė už tai, jog D.Alli parodė vidurinį pirštą per pastarąsias planetos čempionato atrankos rungtynes su Slovakija.

FIFA drausmės komitetas nebuvo įsitikinęs, jog žaidėjo gestas buvo nukreiptas teisėjui, bet pripažino, jog tai vis tiek buvo „puolamasis ir nesportinis“ elgesys.

21 metų futbolininkas aiškino, jog gestas buvo skirtas komandos draugui Kyle'ui Walkeriui. Tą patį tvirtino ir Anglijos rinktinės treneris Garethas Southgate'as, pareiškęs, kad D.Alli ir K.Walkeris pasirinko „keistą komunikacijos būdą“.

Tai vis tiek buvo „puolamasis ir nesportinis“ elgesys

D.Alli, kuriam skirta ir 5 tūkst. Šveicarijos frankų (4,4 tūkst. eurų) bauda, turės praleisti Anglijos rinktinės rungtynes spalio 5 dieną Londone su Slovėnija.

F grupėje pirmaujanti ir penkiais taškais artimiausius persekiotojus lenkianti Anglija pergalės atveju užsitikrintų bilietą į 2018 metų pasaulio čempionatą.

Jei nepavyktų mače su slovėnais, anglai turėtų antrą šansą – spalio 8 dieną Vilniuje paskutinėse pasaulio čempionato atrankos rungtynėse su Lietuva, prieš kurią jau galės žaisti ir D.Alli iš Londono „Totenham Hotspur“ klubo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS