Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai pradeda naują pasiruošimo etapą | KaunoDiena.lt

VILNIAUS "ŽALGIRIO" FUTBOLININKAI PRADEDA NAUJĄ PASIRUOŠIMO ETAPĄ

  • 0

Vilniaus miesto futbolo draugijos "Žalgiris" komanda jau tris savaites rengiasi artėjančiam sezonui.

Žalgiriečiai Intensyvias fizinio pasiruošimo treniruotes netrukus pakeis draugiškų rungtynių ciklu.

Žaliai balti šeštadienį sostinės "Sportima" manieže pirmą kartą 2014 metais išbandys savo jėgas ne tarpusavyje.

14 val. 50 min. Lietuvos čempionai žais draugiškas rungtynes su "Trakų" ekipa, tapsiančias įžanga į treniruočių stovyklą Kipre, kur apsukos bus dar labiau padidintos.

"Šiuo metu vyksta įprasti pasiruošimo naujam sezonui mikrociklai. Daugiau dirbame fiziškai, tačiau jau kitą savaitę koncentruosimės į techninius elementus. Vasarį svarbiausia draugiškos rungtynės, kuriose patikrinsime žaidėjų pajėgumą", - sako "Žalgirio" vyriausiasis treneris Marekas Zubas.

Vasarį vilniečiai planuoja sužaisti šešis kontrolinius mačus iš kurių penki vyks Kipre, vienas susitikimas numatytas Lietuvos sostinėje. Paskutiniu testu prieš sezono pradžią turėtų tapti taip pat Vilniuje kovo mėnesio pradžioje vyksiančios rungtynės.

Pasak "Žalgirio" gynėjo Georgo Freidgeimo, iki tol ekipos futbolininkams dar teks įgyti žaidybinę sportinę formą.

"Treneris yra parengęs planą. Mes jį vykdome. Kiekvieną savaitę pridedame naujų futbolo elementų, juos deriname su fiziniu pasiruošimu. Turime palaipsniui įgyti sportinę formą. Manau, didžiausias krūvis teks Kipre.

Ten mūsų laukia pajėgūs varžovai. Ar jau esame pasiruošę rungtynėms, pamatysime šeštadienį", - pasakoja G. Freidgeimas, kuriam šiemet numatyta vieta vidurio gynėjų grandyje, vietoje įprastos krašto gynėjo pozicijos.

"Stengiamės, jog treniruotės vyktų ir lauke. Tačiau šiuo metu labai šalta, oro temperatūra pratyboms atviroje erdvėje per žema. Žiūrime į priekį ir jau dabar ruošiamės būsimoms rungtynėms su užsienio klubais.
Taip pat vyksta pasikeitimai komandos sudėtyje. Naujajame sezone turėsime įdomią ekipą", - teigia M. Zubas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS