Vilniaus „Žalgirio“ peržiūroje – saugas iš Ganos | KaunoDiena.lt

VILNIAUS „ŽALGIRIO“ PERŽIŪROJE – SAUGAS IŠ GANOS

  • 0

Artėjant UEFA Čempionų lygos atrankos burtams, kurių traukimo ceremonija įvyks birželio 20 dieną, Lietuvos futbolo čempionas Vilniaus „Žalgiris“ žvalgosi pastiprinimo.

Komanda iš Enschedės „Twente“ vienuolikės Olandijoje į peržiūrą pasikvietė saugą Mustafą Yahayą. 22-ejų metų futbolininkas artimiausiu metu sieks įrodyti savo vertę žaliai baltiems.

Pasak sostinės ekipos, potencialus vilniečių naujokas savo karjerą pradėjo gimtojoje Ganoje, o sulaukęs pilnametystės 2012-aisiais išvyko į Europą ir sudarė kontraktą su tuo metu Olandijos futbolo elitui priklausiusia „Twente“ komanda.

Nors aukštas 186 cm ūgio atakuojantis saugas buvo laikomas vienu perspektyviausių šio klubo jaunų žaidėjų, pagrindinėje jo sudėtyje taip ir nedebiutavo.

M. Yahaya didžiąją laiko dalį praleido semdamasis patirties antrame pagal pajėgumą Olandijos futbolo divizione, kuriame sužaidė ne vieną dešimtį mačų.

Jei M. Yahaya paliktų teigiamą įspūdį Vilniaus „Žalgirio“ komandos treneriams, jis taptų antru klubo naujoku šią vasarą.

Žalgiriečiai neseniai sukirto rankomis su puolėju serbu Andrija Kaludjerovičiumi, kuris gali debiutuoti birželio 15 dieną rungtynėse su A lygos lydere „Trakų“ vienuolike.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS