„Vyčio” naujokai – žaidę Brazilijos aukščiausioje lygoje ir Kolumbijos rinktinėje | KaunoDiena.lt

„VYČIO” NAUJOKAI – ŽAIDĘ BRAZILIJOS AUKŠČIAUSIOJE LYGOJE IR KOLUMBIJOS RINKTINĖJE

  • 2

Lietuvos salės futbolo čempionai Kauno „Vyčio” futbolininkai intensyviai ruošiasi mėnesio pabaigoje Lietuvoje pirmą kartą vyksiančioms UEFA Futsalo Čempionų lygos atrankos kovoms.

Startui prestižiniame turnyre „Vytis” subūrė itin pajėgią sudėtį, kurią sudaro geriausi Lietuvos salės futbolininkai ir itin garsiose lygose rungtyniavę užsieniečiai.

Iš komandos senbuvių „Vyčio” gretose ir toliau rungtyniaus: Justinas Zagurskas, Deividas Stradalovas, Arsenijus Buinickis, Paulius Vaitiekus ir Tomas Micelis. Prie jų startui UEFA Futsalo Čempionų lygos atrankos turnyre prisijungė gerai žinomi vardai: Lukas Sendžikas, Eisvinas Utyra ir vartininkas Gintaras Repšas. Taip pat „Vyčiui” vėl atstovaus čia jau anksčiau žaidę Jurijus Jeremejevas bei Albertas Voskunovičius.

Prie komandos senbuvių prisijungė žaidėjai iš Brazilijos: Rafa, Isaacas, Sandrinho ir vartininkas Olinho bei kolumbietis Andresas. „Vyčio” garbę UEFA Futsalo Čempionų lygoje gins ir kur kas geriau pažįstami bei čia jau anksčiau žaidę vieni lyderių brazilai Ericsonas ir Guesinho.

Komandai vadovauja jau praėjusiame sezone prie „Vyčio“ prisijungęs patyręs ukrainietis Pavelas Pikalovas, o jo asistento poziciją užima Mindaugas Grigalevičius. Rengiantis startui prestižiniame turnyre „Vyčio” pagrindinis tikslas buvo suburti konkurencingą ir subalansuotą sudėtį.

„Vyčio” naujokai – ambicingi, talentingi ir ragavę aukščiausio lygio salės futbolo. Brazilas Rafa prieš tai rungtyniavo aukščiausioje Brazilijos lygoje bei turi patirties rungtyniaudamas „UEFA Futsal Cup” turnyre.

Isaacas taip pat į Lietuvą atvyko iš pajėgiausios Brazilijos lygos, o Sandrinho Brazilijos salės futbolo elite praleido pastaruosius du metus bei prieš tai patirties sėmėsi Artimuosiuose Rytuose.

Vartininkas Olinha gimtinėje turi savo vartininkų akademiją, o pastaruoju metu žaidė aukščiausioje Čekijos lygoje.

Ne mažiau įspūdingas Andreso iš Kolumbijos CV. Nuomos pagrindais į Lietuvą atvykęs žaidėjas yra ne kartą vilkėjęs Kolumbijos nacionalinės salės futbolo rinktinės marškinėlius.

Visus šiuos žaidėjus futbolo gerbėjai jau šį ketvirtadienį galės išvysti Jonavos arenoje, kur 16 val. „Vytis” žais kontrolines rungtynes su Ukrainos aukščiausios lygos „Uragan” ekipa.

UEFA Futsalo Čempionų lygos atrankos varžybos Jonavos arenoje bus žaidžiamos rugpjūčio 28 – 31 dienomis. Lietuvių varžovais čia bus Anglijos čempionai „Reading“, San Marino pajėgiausia ekipa „Murata“ ir atrankos favoritais laikomas Olandijos „Hovocubo“. Visas rungtynes „Vytis” žais 19 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

D.GRYBAUSKAITĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

kaunietis

linkiu Vyciui sekmes!malonu matyti grazu zaidima!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS