„Baltrex“ triumfavo Lietuvos žiemos paplūdimio regbio čempionate | KaunoDiena.lt

„BALTREX“ TRIUMFAVO LIETUVOS ŽIEMOS PAPLŪDIMIO REGBIO ČEMPIONATE

  • 3

Šeštadienį Vilniuje surengtame antrajame atvirajame Lietuvos žiemos paplūdimio regbio čempionate nugalėtojos titulą apgynė Šiaulių „Baltrex-Norvuksa“ komanda.

Nesunkiai laimėjusi abu susitikimus grupėje, „Baltrex-Norvuksa“ pusfinalyje 7:1 nugalėjo Šiaulių „Vairo“ komandą, o finale 7:2 įrodė pranašumą prieš Kauno „Žalgirio“ ekipą.

„Nebuvo lengva laimėti. Finalas buvo geras. Manau, kad mums sunkiausios rungtynės ir buvo finale. Šiais metais išsiskyrė keturios stipresnės komandos, o visos kitos buvo apylygės. Pats šis čempionatas yra labai reikalingas. Visoms komandoms dabar yra pasiruošimas sezonui, todėl pasižaidimas ant smėlio buvo super“, – kalbėjo nugalėtojų komandos žaidėjas Žygimantas Radžius.

Trečiąją vietą užėmė Šiaulių „Vairo-Kalvio“ komanda, kuri mažajame finale įveikė Panevėžio „RK Klevo“ ekipą.

Penktąją vietą turnyre užėmė Vilniaus „Geležinis vilkas“, šeštąją – „Klaipėdos kovas“.

Galutinė čempionato lentelė ir naudingiausi žaidėjai:

1. Šiaulių „Baltrex-Norvuksa“ (Mindaugas Grigas) 2. Kauno „Žalgiris“ (Tautrimas Mažylis) 3. Šiaulių „Vairas-Kalvis“ (Daivaras Jonaitis) 4. Panevėžio „RK Klevas“ (Nortas Albavičius) 5. Vilniaus „Geležinis vilkas“ (Ryanas Thomasas) 6. „Klaipėdos kovas“ (Benjaminas Jurevičius) 7. Minsko „Harugva“ (Aleksandras Jakutovičius) 8. Vilniaus „VRA-Tomosta“ (Tomas Kušlevičius) 9. Šiaulių „Vairas-Citma“ (Šarūnas Šimkus) 10. Vilniaus „SM Tauras-VRA“ (Mantas Butkevičius) 11. Radviliškio OGB (Rimantas Kravčenka) 12. Kauno „Ąžuolas“ (Karolis Liaukus).

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ar svarbu

Svarbu, kad Kaune, kur prieš 59 m.užgimė regbis, nebeliko,nei vienų regbio vartų,Keletas miesto regbio komandų, sporto mokyklos vaikai, neturi kur mokytis spardyti į vartus. Kodėl nepadarius futbolo ar rankinio aikštelių be vartų, ar nuimt krepšinio lankus ? Užsiman koks ūkvedys ir nugriauna juos, jam nepatinka, o jūs kelkit savo meistrišmą kur norit

Senas regbistas

Kažkada buvo puliarūs turnyrai ant sniego, pagaliau jis atsirado. Įdomu ar bus kas ant sniego

Teodoras

Teodoras Prieš kelias sekundes Manau svarbu kauniečiams, nugalėtas Šiaulių"Vairas", už nugaros liko dar 10 komandų. Nors iš lėto bet rezultatai gerėja, lauksim geresnio "derliaus" rudenį

SUSIJUSIOS NAUJIENOS