Rusai pagerino pasaulio rekordą, lietuvė Japonijoje liko 38-a | KaunoDiena.lt

RUSAI PAGERINO PASAULIO REKORDĄ, LIETUVĖ JAPONIJOJE LIKO 38-A

Japonijoje vykstančio pasaulio dailiojo čiuožimo čempionato solisčių trumpojoje programoje trečiadienį lietuvė Elžbieta Kropa užėmė 38-ąją vietą.

19-metė lietuvė surinko 47,95 taško ir 0,33 taško pagerino asmeninį rekordą. Nepaisant to, ji aplenkė tik dvi varžoves iš Armėnijos ir Olandijos.

Po trumposios programos pirmauja olimpinė čempionė 16-metė rusė Alina Zagitova. Antrąją vietą užima japonė Kaori Sakamoto (76,86 tšk.), trečiąją – kazachė Jelizabet Tursynbajeva (75,96 tšk.). Tituluota rusė Jevgenija Medvedeva (74,23 tšk.) yra ketvirta.

Teisę penktadienį atlikti laisvąją programą pelnė 24 čiuožėjos.

Porų trumpojoje programoje įspūdingai pasirodė rusai Jevgenija Tarasova ir Vladimiras Morozovas. Jų pasirodymas buvo įvertintas 81,21 taško – tai yra naujas pasaulio rekordas.

Už jų rikiuojasi dvi Kinijos poros – Sui Wenjing ir Han Cong (79,24 tšk.) bei Peng Cheng ir Jin Yang (75,51 tšk.).

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

sanciu,,kibiras,,

Kodel tik rusai-o gslvoji kiti ,,needa ,?Kraujo perpylimas jau 30 metu vykstz,ir jei perpylimometu nepagauna-yrodyti neimanoma.

Petras

O kas būtų,jei imtų ir patikrintų dopingo kiekį jų organizme??mes visi juk puikiai žinome,kad be dopingo preparatų rusai niekad nieko nėra pasiekę...

Romas

Paaiškinkit nesupratėliui. Kaip galima pasiekti ar pagerinti rekordą, kur yra subjektyvus vertinimas ? Taigi ne kompiuteris tuos balus skiria, o žmonės.Ir kaskart vis skirtingi. Kompiuteris tik apskaičiuoja galutinį rezultatą.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS