D. Kasparaitis: mano marškinėlių numeris buvo šeši, todėl turiu šešis vaikus | KaunoDiena.lt

D. KASPARAITIS: MANO MARŠKINĖLIŲ NUMERIS BUVO ŠEŠI, TODĖL TURIU ŠEŠIS VAIKUS

  • 0

Pasaulio I-ojo diviziono B grupės čempionate Kaune planuojantis rungtyniauti 45-erių metų Lietuvos ledo ritulininkas Darius Kasparaitis šiuo metu treniruojasi Jungtinėse Amerikos Valstijose bei lankosi stipriausios pasaulio lygos NHL rungtynėse.

„MSG Network“ televizija sutiko D.Kasparaitį jo paskutinio NHL klubo Niujorko „Rangers“ rungtynėse, o išskirtiniame ir linksmame interviu lietuvis papasakojo apie tai, kodėl jam būtinai reikėjo šešių vaikų, įvestą tradiciją „Rangers“ klube ir žaidimą Lietuvos rinktinėje.

„Šiuo metu dirbu statybų versle bei esu šešių vaikų tėvas“, - žurnalistui pasakojo D.Kasparaitis. „Rangers“ gretose paskutinis mano marškinėlių numeris buvo šeši, todėl aš nusprendžiau turėti šešis vaikus“.

Lietuvio buvo pasiteirauta, ar jis vis dar tikrai žaidžia ledo ritulį ir ar jam kartais ne 39-eri metai: „Balandį žaisiu pasaulio čempionate ir nors tai trečias pagal stiprumą divizionas, tačiau labai konkurencingas. Man jau 45-eri, tačiau esu pasiruošęs žaisti“.

D.Kasparaičio taip pat buvo paprašyta prisiminti jo laiką „Rangers“ klube, kuriame jis rungtyniavo nuo 2002 iki 2007 metų bei pakomentuoti įvestą tradiciją „Madison Square Garden“ arenoje, kuri išsilaikė iki šių dienų.

„Galiu tuo didžiuotis“, - kalbėjo D.Kasparaitis. „Kai laimėjome vienas iš rungtynių po baudinių serijos, vyrams pasiūliau aikštės centre iškelti lazdas ir taip padėkoti sirgaliams. Pradžioje vyrukai jautėsi šiek tiek keistai, tačiau dabar tai yra normalu“.

Lietuvis taip pat prisiminė ir tai, kaip vienas iš klubo atstovų į jo namus atėjo vidurnaktį bei pasiūlė žaisti „Rangers“ klube.

„Dar prieš žaidžiant „Rangers“ vienas klubo atstovų Donas Maloney vidurnaktį pasibeldė į mano duris ir pasiūlė žaisti šiame klube. Buvau šokiruotas, o žaisti „Madison Square Garden“ arenoje visada buvo puiku“, - sakė D.Kasparaitis.

Per savo karjerą NHL lygoje D.Kasparaitis sužaidė 946 rungtynes, kuriose įmušė 29 įvarčius bei atliko 146 rezultatyvius perdavimus. Per keturis sezonus „Rangers“ komandoje D.Kasparaitis žaidė 215 rungtynių, pelnė 5 įvarčius ir atliko 28 rezultatyvius perdavimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS