Geriausia planetos tenisininkė pergalę iškovojo per šiek tiek daugiau nei valandą | KaunoDiena.lt

GERIAUSIA PLANETOS TENISININKĖ PERGALĘ IŠKOVOJO PER ŠIEK TIEK DAUGIAU NEI VALANDĄ

  • 0

Pirmoji pasaulio raketė Angelique Kerber vos per 63 minutes nugalėjo 87 vietą WTA reitinge užimančią Risą Ozaki ir pateko į „Miami Open“ aštuntfinalį.

Vokietijos tenisininkė japonę nugalėjo rezultatu 6:2, 6:2 ir dėl vietos stipriausiųjų aštuntuke kausis su Venus Williams ir Svetlanos Kuznecovos poros nugalėtoja.

A.Kerber Majamyje geriausiai pasirodė praėjusiais metais, kai pateko į pirmenybių pusfinalį. Šiemet geriausia planetos tenisininkė dar nė sykio nepateko į jokio turnyro finalą.

Kiek netikėtą nesėkmę „Miami Open“ čempionate patyrė ketvirtoji pasaulio raketė Dominika Cibulkova. Slovakė 6:7 (5:7), 1:6 neatsilaikė prieš ketvirtojo dešimtuko čekę Lucie Safarovą.

Lengvą pergalę Majamyje iškovojo Karolina Pliškova. Ji nugalėjo Čekijos atstovę Barborą Strycovą 6:1, 6:4. Caroline Wozniacki laimėjo pirmąjį setą 7:6 (7:1) prieš Garbinę Muguruzą, o po jo pastaroji nusprendė nebetęsti dvikovos dėl traumos.

Į „Miami Open“ aštuntfinalį patekusios tenisininkės jau užsitikrino 120 WTA reitingo taškų bei 77 tūkst. JAV dolerių piniginį čekį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS