Graikų jojikė A. Onassis krito per varžybas – žirgą teko užmigdyti | KaunoDiena.lt

GRAIKŲ JOJIKĖ A. ONASSIS KRITO PER VARŽYBAS – ŽIRGĄ TEKO UŽMIGDYTI

  • 0

Athina Onassis de Miranda (Atėnė Onasis de Miranda), paveldėjusi savo senelio laivininkystės turtus, parkrito per konkūro varžybas ketvirtadienį Ženevoje, o jos susižeidusį žirgą teko užmigdyti, praneša Šveicarijos žiniasklaida.

A.Onassis, pati nesusižeidusi, apsipylė ašaromis, kai jos balta kumelė Camille Z susilaužė koją per nepavykusį šuolį, įsirėžusi į kliūtį, per kasmetines konkūrų varžybas Ženevoje.

Jos 11-metę kumelę teko išvežti pasitelkus keltuvą; sukrėstiems žiūrovams varžybos buvo nutrauktos visą valandą, rašo laikraštis „Tribune de Geneve“, pareikšdamas užuojautą.

Patyrusios jojikės A.Onassis, kuriai kitą mėnesį sueis 30 metų, tėvai yra prancūzų farmacijos magnatas Thierry Rousselis (Tjeri Ruselis) ir velionė Christina Onassis (Kristina Onasis), graikų laivininkystės magnato Aristotelio Onasio (Aristotle Onassis) duktė. Po ketvirtų vedybų jojikės mama mirė kai Athina buvo trejų metų.

Athina augo viename Šveicarijos kaimų tarp Ženevos ir Lozanos su Th. Rousselur ir pamote, švedų modeliu Marianne „Gaby“ Landhage (Mariana Gabi Landhage), ir jos vaikais.

Athina yra ištekėjusi už brazilų jojiko Alvaro de Miranda Neto, olimpinio konkūrų medalininko; jis taip pat dalyvavo varžybose Ženevoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS