Graplingo federacija išrinko naują prezidentą | KaunoDiena.lt

GRAPLINGO FEDERACIJA IŠRINKO NAUJĄ PREZIDENTĄ

  • 0

Lietuvos graplingo federacija atšventė ketverių metų gimtadienį bei išrinko naują prezidentą. Juo paskirtas prieš tai laikinuoju direktoriumi dirbęs Adrijus Kupstas. Už šį kandidatą pasisakė visi balsavimo teisę turėję tarybos nariai.

„Mano darbą įvertins kiti, bet žiūrėdamas iš savo pusės – liaudiškai tariant, kaifuoju nuo to, ką darau. Jaučiu didelį malonumą ir džiaugsmą. Nuo šiandien pareigos pasikeitė, atsakomybė padidėjo, o darbai.. kokie buvo – tokie ir bus. Aš graplinge nuo pat pradžių, todėl mačiau, kaip vyko pakilimas, kaip viskas stabilizavosi, kaip kažkas atsisijojo. Dabar labai norėtųsi, kad klubai grynintųsi ir taptų ne kovos menų, o graplingo klubais“, – sakė oficialiai paskirtas naujasis federacijos prezidentas.

Iškart po naujojo prezidento išrinkimo, federacija patvirtino naujuosius nacionalinės rinktinės narius. Tarp jų, puikiai žinomi kovotojai – Konstantinas Mokšinas, Tomas Smirnovas, broliai Lukas ir Laurynas Pelakauskai ir kiti. Iš rinktinės aštuntuko net penki atstovauja sostinės „Smauglio“ klubui.

Į šventę buvo pakviestas ir pirmasis federacijos prezidentas, Lietuvos Respublikos Seimo narys Kęstutis Smirnovas. Pastarasis džiaugiasi graplingo judėjimu mūsų šalyje.

„Gyvenimas eina į priekį, keičiasi aplinka, keičiasi žmonės, keičiasi ir organizacijos. Tai neišvengiama. Graplingas – ne išimtis. Aš didžiuojuosi tais žmonėmis, kurie man tapus Seimo nariu, šį sportą padarė tokį, koks jis yra dabar. Graplingas eina teisinga kryptimi ir, neabejoju, jis turi gražią ateitį.

Kad ir kas ką sakytų, ši sporto šaka man yra artima, aš stengiuosi sudalyvauti kiek įmanoma daugiau turnyrų, todėl visą sporto šakos evoliuciją matau iš arti“, – sakė K.Smirnovas.

Po oficialios dalies šventinėje dalyje buvo apdovanoti geriausi treneriai, teisėjai, sportininkai. Priminsime, kad praėjusio sezono reitingo nugalėtojais tapo Tomas Smirnovas ir Brigita Sruoginytė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS