Ispanijoje mirė per čempionatą į avariją patekęs 14-metis motociklininkas | KaunoDiena.lt

ISPANIJOJE MIRĖ PER ČEMPIONATĄ Į AVARIJĄ PATEKĘS 14-METIS MOTOCIKLININKAS

  • 1

Ispanijoje pirmadienį mirė motociklų žiedinių lenktynių kylanti žvaigždė 14-metis Andreasas Perezas, sekmadienį patekęs į avariją ir patyręs rimtų traumų per jaunųjų lenktynininkų čempionatą, vykusį netoli Barselonos, pranešė organizatoriai.

„Po vakarykščio incidento pasaulio čempionate „Moto3 Junior“... Barselonos–Katalonijos trasoje su liūdesiu pranešame apie Andreaso Perezo Manresos mirtį“, – sakoma organizatorių išplatintame pareiškime.

„Mane pribloškė motociklininko Andreaso Perezo mirtis. Sunku susitaikyti su tokio jauno žmogaus mirtimi“, – socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė Ispanijos premjeras Pedro Sanchezas.

Anot komandos „Reale Avintia“, A. Perezas posūkyje pateko į avariją ir buvo sraigtasparniu nuskraidintas į ligoninę, nes patyrė sunkią smegenų traumą. Netrukus buvo konstatuota jo klinikinė mirtis.

Tai jau trečia per pastaruosius dvejus metus mirtis minėtoje trasoje. Pernai liepą per lenktynes „Catalonia 24 Hours“ žuvo motociklininkas Enricas Sauri, o užpernai birželį – Luisas Salomas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Hs

Idomu ten irgi kaltina medikus ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS