Kanados čiuožėjas apkaltintas prieš 11 metų įvykdytu išprievartavimu | KaunoDiena.lt

KANADOS ČIUOŽĖJAS APKALTINTAS PRIEŠ 11 METŲ ĮVYKDYTU IŠPRIEVARTAVIMU

Kanados dailiojo čiuožimo atstovą Nikolajų Sorenseną apkaltino išprievartavimu, galimai įvykdytu 2012 metų balandžio mėnesį.

Apie tai praneša „USA Today“.

Teigiama, kad N. Sorenseno auka tapo 22-ejų metų čiuožėja, kuri dabar JAV dirba trenere. Moteris, kurios pavardė neskelbiama, galimą nusikaltimą paviešino po to, kai N. Sorensenas interviu pareiškė, kad dailiojo čiuožimo atstovėms šokti ant ledo yra saugu.

„Aš negalėjau patikėti žodžiais, kuriuos ištarė prievartautojas. Tuo metu pagalvojau, kad kai jis baigs karjerą, mamos pas jį leis treniruotis savo dukras. Todėl aš negalėjau gyventi jausdama kaltės jausmą, kad niekada nepapasakojau apie tai, kas įvyko“, – teigė galima auka.

Rašoma, kad moteris daugybę metų tylėjo ir niekada nesikreipė į policiją ar į sporto valdininkus, nes bijojo, kad ją apkaltins šmeižtu, o jos pasakojimu niekas nepatikės.

N. Sorensenas yra danas. Jaunystėje jis trumpai čiuožė su čeke, vėliau persikėlė į Kanadą. Prieš kelerius metus jis tapo Kanados piliečiu.

Poroje su Laurence Fournier Beaudry praėjusį sezoną jis tapo Kanados čempionu. Praėjusiame pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate N. Sorenseno ir L. F. Beaudry pora užėmė penktąją vietą.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

kaunietis

my tūūūūū...

Anonimas

Nu nieko sau

ihaha

Petras išprievartavo prostitutę. Kaip tas įvyko ogi sumokėjo padirbtais eurais. O gal ta pinda tik pasvajojo. Jei buvo išprievartauta - iškart į policiją ir įrodyt šiais laikais nesudėtinga. Po 10 metų - jei neįrodys, tai jai skirti griežto režimo kalėjimo bent 10 metų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS