„Kauno-VDU“ tinklininkės laimėjo Lietuvos klubų derbį ir tapo Baltijos lygos lyderėmis | KaunoDiena.lt

„KAUNO-VDU“ TINKLININKĖS LAIMĖJO LIETUVOS KLUBŲ DERBĮ IR TAPO BALTIJOS LYGOS LYDERĖMIS

  • 0

Ketvirtadienį Baltijos moterų tinklinio lygoje įvyko vienintelės rungtynės, kuriose susitiko dvi Lietuvos komandos.

Lietuvos čempionė Kauno „Kauno-VDU“ komanda pirmosiose 2022 metų rungtynėse išvykoje 3-0 (25:16, 25:17, 26:24) nugalėjo Alytaus „Prekybos-Paramos“ ekipą.

Nugalėtojų gretose išsiskyrė Viltė Bogdanovič. Jos sąskaitoje – 25 taškai. 10 taškų pridėjo Viktorija Dudkina, 9 – Eglė Makauskaitė.

Alytaus komandoje 12 taškų surinko Irina Jurkova, 11 – Anastasija Žestkova, 8 – Anastasija Sebekina.

„Sunku buvo žaisti, nes po švenčių visada dingsta komandinis ritmas, koncentracija. Reikia vėl reikia pradėti iš naujo, kad visas ritmas grįžtų. Kiekvienos rungtynės yra svarbios, nepriklausomai nuo to, kas stovi kitoje pusėje. Turime būti motyvuotos visas rungtynes“, - sakė V. Bogdanovič.

„Kauno-VDU“ lyderė pridūrė, kad trečiajame sete kaunietės prarado koncentraciją, todėl setas buvo labai atkaklus. Vis tik pabaigoje pavyko susikaupti ir pasiekti pergalę per tris setus.

Su 33 taškais „Kauno-VDU“ komanda tapo Baltijos lygos lydere. „Prekyba-Parama“ su 7 taškais užima dešimtąją poziciją.

Savaitgalį visos trys Lietuvos komandos žais namuose. Šeštadienį 16 val. Jonavos „Aušrinė-KKSC“ susitiks su „Jelgava“, 18 val. „Kaunas-VDU“ priims Talino „Audentes SG/NK“ (Estija) ekipą, o „Prekyba-Parama“ – „Talinna Ulikool-Kikas“ klubą.

Sekmadienį 12 val. „Kaunas-VDU“ naujojoje VDU salėje kausis su „Tallina Ulikool-Kikas“, o „Prekyba-Parama“ namuose susitiks su „Audentes SG/NK“ tinklininkėmis. 14 val. „Aušrinė-KKSC“ kovos su RVS-LU ekipa.

GALERIJA

  • „Kauno-VDU“ tinklininkės laimėjo Lietuvos klubų derbį ir tapo Baltijos lygos lyderėmis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS