Kremlius tikisi, jog Rusija vėl galės tapti olimpinės bendruomenės dalimi | KaunoDiena.lt

KREMLIUS TIKISI, JOG RUSIJA VĖL GALĖS TAPTI OLIMPINĖS BENDRUOMENĖS DALIMI

  • 9

Kremlius penktadienį pareiškė, kad tikisi, jog Rusija vėl galės tapti olimpinės bendruomenės dalimi, nepaisant sankcijų Rusijos sportininkams dėl Maskvos plataus masto karo Ukrainoje.

Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK) rekomendavo leisti Rusijos ir Maskvos sąjungininkės Baltarusijos sportininkams 2024 metų Paryžiaus olimpinėse žaidynėse varžytis po neutralia vėliava.

„Tikimės, kad galiausiai nugalės protas, kad olimpizmo idėja triumfuos ir mes vėl būsime įtraukti į olimpinę šeimą“, – žurnalistams sakė Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.

„Galų gale nuo apribojimų nukentės ir jau kenčia pati olimpizmo idėja“, – tvirtino jis.

„Aukščiausi sporto pasiekimai neįmanomi be valstybės paramos“, – pridūrė D. Peskovas.

Rusija pareiškė, kad Maskva 2024 metų žaidynių boikotuoti neketina, o kiekvienas Rusijos sportininkas gali laisvai pasirinkti, ar varžytis po neutralia vėliava, ar ne.

Tačiau Ukraina pasisakė prieš Rusijos sportininkų dalyvavimą, argumentuodama, kad sportas negali būti atsietas nuo politikos.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

to šlikšti apgailėtina to velniop nesinervikit gal chachol

Kas tau šūdu stumdytojau nepatinka mongolai Bet jie visam pasauliui labai patinka nuostabi įdomi klajokliu tauta Jus du rudnosei

to velniop to deržava to Jo

Nu rudnosei nervinatės pedofilai greit teks maut pas chachliatina ten jums Putinas paliks 2 kaimus veistis turėsit ir varlinska gražuli puteikiuka vėgėle tutku nausėda priimti pišas nes nei amerika nei jokia kita europos šalis jusu nepiims NEI MONGOLAM NEI KORĖJIEČIAI TOKIU BEZDŽIONIU NEPRIMS pažiurėkit kaip saudo arabijOS KARALIUS PRINCAS priėmė ger PUTINA apaksit dar pasaulyje nieks nebuvo taip garbingai priimtas Visos šalys rodo per you-tube

to šlykšti ir apgailėtina

tie mongolų palikuonys 120 metų lietuvaites tratino. Pažiūrėk į veidrodį - mongolą pamatysi. Utėliau, pažiūrėk į jankius - vienos žudynės bet tau į draugus tinka.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS