Lietuvos jaunių ledo ritulio rinktinė sėkmingai pradėjo kontrolinių mačų ciklą | KaunoDiena.lt

LIETUVOS JAUNIŲ LEDO RITULIO RINKTINĖ SĖKMINGAI PRADĖJO KONTROLINIŲ MAČŲ CIKLĄ

  • 0

Trečiadienį Elektrėnų ledo rūmuose įvykusioje akistatoje Lietuvos jaunių (iki 18 metų) ledo ritulio rinktinė po pratęsimo 2:1 įveikė Pietų Korėjos bendraamžius.

Jau pačioje susitikimo pradžioje Korėjos atstovai sugebėjo surengti rezultatyvią ataką. Sužaidus vos kiek daugiau nei dvi minutes metimu iš toli svečiai įsiveržė į priekį 1:0.

Kėlinio viduryje lietuviams teko padirbėti neutralizuojant dvigubą kiekybinį deficitą, o su šiomis užduotimis mūsų šalies atstovai susitvarkė neleisdami varžovams padidinti persvaros. Visgi, patiems per likusią kėlinio dalį kurti pavojingų antpuolių lietuviams taip pat nesisekė, tad po dvidešimties žaidimo minučių varžovai turėjo minimalią persvarą.

Antrajame kėlinyje lietuviams pagaliau pavyko pralaužti varžovų gynybą - komandos draugo metimą iš arti į vartus nukreipė Rojus Plepys (33 min.).

Trečiojo kėlinio metimu abi rinktinės turėjo progų pasižymėti, bet įvarčių pelnyta nebuvo, tad komandos stojo į pratęsimą. Jo metu savo pranašumą įrodė Lietuvos rinktinė. Varžovų slystelėjimu pasinaudojęs Herkus Marcinkevičius surengė greitą ataką, kurią jis užbaigė tiksliu metimu į vartus (64 min.).

Po rungtynių įvykusioje parodomojoje baudinių serijoje taip pat triumfavo lietuviai, laimėję seriją 4:3.

Ketvirtadienį lietuviai stos į antrąsias rungtynes, šįkart su „HS Riga 2002“ (Latvija) komanda.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS