Mikroautobusą į Bulgariją nuvairuos treneris | KaunoDiena.lt

MIKROAUTOBUSĄ Į BULGARIJĄ NUVAIRUOS TRENERIS

"Jeigu grįžtume bent su vienu medaliu, komandos pasirodymą būtų galima įvertinti geru pažymiu", – sakė Lietuvos jaunių (iki 16 metų) bokso rinktinės vyriausiasis treneris kaunietis Vidas Bičiulaitis.

Stabtelės nakvynėms

Mūsų jaunieji boksininkai į Albeną (Bulgarija), kur rugsėjo 17–26 d. vyks Europos čempionatas, išvažiuos mikroautobusu, o jį beveik 2 400 km vairuos V.Bičiulaitis.

"Tolima kelionė – ne pirmą kartą. Stabtelėsime nakvynėms, kad nuovargis neįveiktų", – šyptelėjo buvęs daugkartinis Lietuvos bokso čempionas.

Anksčiau į Albeną privačiu transportu išvyko tik boksininkas visaginietis Aleksandras Trofimčiukas, kiti sportininkai ir treneris V.Bičiulaitis mikroautobusu – šiandien.

Jėgas patikrino Kaune

Ruošdamiesi Europos čempionatui lietuviai patikrino jėgas Kaune surengtame 3-iajame tarptautiniame turnyre "Auksinė pirštinė", kurį suorganizavo V.Bičiulaitis. Varžybose taip pat dalyvavo boksininkai iš Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Rusijos, Vokietijos ir Lenkijos.

Finalo dvikovas laimėjo kauniečiai Airidas Staniūnas (svorio kategorija iki 46 kg), Nedas Gudomskas (iki 52 kg), Erikas Laurikietis (iki 57 kg) ir Romanas Kudriavcevas (iki 63 kg), Kauno rajono atstovas Linas Lukoševičius (iki 54 kg) bei A.Trofimčiukas (iki 70 kg).

Lietuvos rinktinei Albenos ringe taip pat atstovaus kauniečiai Vitas Karosas (iki 60 kg) ir Gelmius Adomkevičius (iki 66 kg) bei pasvalietis Aras Dudėnas (iki 75 kg).

Burtai – rugsėjo 18 d.

Šiemet liepą Breste (Baltarusija) įvykusių 10-ųjų Baltijos jūros šalių jaunimo sporto žaidynių čempionu tapo A.Trofimčiukas, bronzos medalius iškovojo A.Staniūnas, N.Gudomskas, L.Lukoševičius, E.Laurikietis, V.Karosas, R.Kudriavcevas ir G.Adomkevičius.

"Sudėtinga prognozuoti, kaip kam susiklostys varžybos. Viliamės, kad burtai bus palankūs ir bent iš pradžių lems daugmaž lygiaverčius konkurentus. Priešininkus sužinosime rugsėjo 18-ąją. Bet kokiu atveju vaikinai stengsis pasirodyti garbingai", – svarstė V.Bičiulaitis.

Pastarąjį kartą Europos jaunių bokso čempionato medalius lietuviai iškovojo 2014-aisiais – Anapoje (Rusija) trečiąsias vietas užėmė Artūras Zinkovskis ir Robertas Jokulys.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS