Neįtikėtina sėkmė: lažyboms skyrė 20 eurų, o laimėjo tūkstančius | KaunoDiena.lt

NEĮTIKĖTINA SĖKMĖ: LAŽYBOMS SKYRĖ 20 EURŲ, O LAIMĖJO TŪKSTANČIUS

  • 1

Sporto lažybos vienam Klaipėdos gyventojui atnešė neįtikėtiną sėkmę. Sporto įvykių baigtis spėliojęs klaipėdietis susižėrė keliolikos tūkstančių eurų laimėjimą.

Sporto gerbėjas pasirinko lažintis už stipriausios pasaulio krepšinio lygos NBA įvykius, tačiau tam paskyrė nedidelę sumą – 20 eurų. Klaipėdietis iš viso spėjo 10 rungtynių baigtis ir jam sėkmingai pavyko atspėti, kokiais skirtumais baigsis NBA mačai arba kiek taškų įmes tą naktį žaidusios komandos. Už NBA išmanymą klaipėdietis susižėrė net 12 tūkstančių eurų.

Pats laimingasis tvirtino, kad didelio pasiruošimo prieš lažybas nebuvo, NBA komandų jis neanalizavo. Pasak jo, tai sportas, o jame juk gali būti visko. Sporto gerbėjas pripažino, kad už NBA rungtynes lažinosi taip, kaip jam atrodė, kad yra didžiausia tikimybė laimėti. Kur išleis įspūdingą laimėtą sumą, klaipėdietis sakė dar negalvojęs. Tiesa, lažybų statymai klaipėdiečiui – ne naujiena. Panašaus dydžio pergalių jis turėjo ir praeityje.

„Ne pirmą kartą laimiu didelę sumą, bet pirmą kartą, kai lažinausi tik iš 20 eurų. Iš mažos sumos, be abejo, kur kas smagiau laimėti“, – sakė sporto gerbėjas.

Nors didžiulį laimėjimą jam pavyko susižerti iš žinių apie krepšinį, tačiau vyras sakė, kad domisi įvairiai sportais.

Žinoma, laimėti 12 tūkstančių eurų klaipėdiečiui padėjo ne tik krepšinio išmanymas, bet ir sėkmė. Pavyzdžiui, jeigu Los Andželo „Lakers“ arba Klivlando „Cavaliers“ krepšininkai būtų pataikę vienu metimu daugiau, sporto gerbėjas būtų pralaimėjęs. Tikimybė, kad klaipėdiečiui pasiseks tiksliai atspėti visų 10 įvykių baigtis buvo itin maža – vos 0,17 proc.

Sporto lažybų bendrovės pasakoja, kad dažniausiai dėl panašių kombinacijų besilažinantys žmonės tam paskiria labai mažas sumas, pavyzdžiui 2-3 eurus.

„Kai tikimybės mažos, nerizikuojama didesnėmis sumomis, bet matome, kad šiuo atveju rizika pasiteisino su kaupu“, – sakė „Betsafe“ prekės ženklo vadovas Lietuvoje Andrius Lapienis.

Tomis pačiomis dienomis laimėjimu galėjo džiaugtis ir kitas sporto gerbėjas iš Lietuvos. Nors jo laimėta suma nesiekė tūkstančių, tačiau lažyboms skyręs vos 2 eurus sporto gerbėjas laimėjo 433 kartus didesnę sumą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Edoxos

Tai ryškiai komercinis užsakytas straipsnis. Kodėl nenurodomas užsakymo numeris?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS