Penktoji diena universiadoje buvo sėkmingiausia LSU sportininkei | KaunoDiena.lt

PENKTOJI DIENA UNIVERSIADOJE BUVO SĖKMINGIAUSIA LSU SPORTININKEI

  • 0

Almatos mieste vykstančioje pasaulio žiemos universiadoje ir toliau mūsų šalies sportininkai lieja prakaitą ne tik varžybose bet ir autobusuose. Iki savo sporto bazių sportininkams tenka važiuoti valandą ar pusantros, o kartais ir ilgiau, kadangi mieste nuolatinės spūstys, o ir autobusuose vairuotojai mėgsta palaikyti temperatūrą kaip saunoje.

Penktoji diena universiadoje buvo sėkmingiausia LSU sportininkei Ingai Janulevičiūtei, kuri po laisvosios programos bendroje įskaitoje iškovojo 14 vietą - 127,85 taškai (vakar Inga solisčių trumpoje programoje žengė 13-ta). Pirmą vietą iškovojo Rusijos atstovė Elena Radionova - 197,24 taškai, antrąją ir trečiąją vietą iškovojo Japonijos sportininkės Rin Nitaya - 187,18 ir Hinano Isobe - 174,27 taškai. Praeitoje universiadoje Inga iškovojo 18 vietą.

Laurynas Arlauskas (ISM) - snieglenčių sporto rungtyje iškovojo 20 vietą (aštunfinalyje finiško liniją kirto trečias ir nepateko į tolimesnį etapą, 32 dalyviai). Pirmąsias vietas pasidalino Prancūzijos sportininkai Le Ble Leo ir Guilhem Appili ir trečiąją vietą iškovojo Šveicarijos sportininkas.

Marija Kaznačenko (LEU) - moterų slidinėjimo sprinto klasikiniu stiliumi atrankos varžybose užėmė 36-ą vietą (54 dalyvės). Pirmąsias vietas pasidalino Rusijos atstovės Marina Davydenko ir Lilia Vasilieva, trečioji liko Anna Stoyan Kazachstano sportininkė.

Lukas Jakeliūnas (LEU) - vyrų slidinėjimo sprinto klasikiniu stiliumi atrankos varžybose užėmė 49-ą vietą (77 dalyviai). Pirmoji vieta atiteko Kazachstano sportininkui Ivan Lyuft, antroji ir trečioji Rusijos sportininkams Vladimir Frolov ir Egor Berezin.

Vasario 4 dieną startuos Vilius Aleksandravičius ir Rokas Zaveckas "Giant slalom" rungtyje, o slidininkai komandinėse mišriose varžybose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS