Po pertraukos į kortus grįžęs M. Raoničius sunkia pergale pradėjo grunto sezoną | KaunoDiena.lt

PO PERTRAUKOS Į KORTUS GRĮŽĘS M. RAONIČIUS SUNKIA PERGALE PRADĖJO GRUNTO SEZONĄ

  • 0

Šeštoji pasaulio raketė Milošas Raoničius pergale pradėjo savo 2017 metų grunto sezoną.

Šiemet penkioliktą mačą sužaidęs Kanados tenisininkas po dviejų su puse valandos trukusios kovos palaužė britą Aljažą Bedenę 6:7 (5:7), 6:3, 7:6 (7:3). Dėl vietos „Istanbul Open“ pusfinalyje jis susikaus su australu Bernardu Tomičiumi.

M.Raoničius šį sezoną pateko į pusfinalį Brisbene, žaidė „Australian Open“ ketvirtfinalyje bei „Delray Beach Open“ finale. Tiesa, pastarajame jis negalėjo rungtyniauti dėl traumos, o vėliau sužaidęs mačą Majamyje nusprendė ją pilnai išsigydyti.

Praėjusiais metais Kanados tenisininkas ant grunto ypatingai gerų rezultatų nepasiekė, o geriausiai jis pasirodė nukeliavęs iki ketvirtfinalio Madride bei Monte Karle.

M.Raoničius dėl vietos „Istanbul Open“ stipriausiųjų ketverte žais su B.Tomičiumi, kuris 7:5, 6:3 įveikė Rogerio Dutrą Da Silvą.

Kitoje ketvirtfinalio poroje rungtyniaus Marinas Čiličius ir Steve'as Darcisas. Kroatas 6:3, 6:2 nugalėjo Damirą Džumhurą, o Belgijos tenisininkas įveikė Jirį Veselį 6:2, 6:1.

Į „Istanbul Open“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei 12 tūkst. eurų piniginę premiją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS