Prieš rankinio rinktinės kovas – draugiškas turnyras | KaunoDiena.lt

PRIEŠ RANKINIO RINKTINĖS KOVAS – DRAUGIŠKAS TURNYRAS

  • 0

Prieš artėjančias lemiamas pasaulio rankinio čempionato atrankos rungtynes Lietuva – Islandija surengtas draugiškas rankinio turnyras, kuriame varžėsi žurnalistų komanda „Pressas“, Lietuvos merginų U18 rinktinė bei jungtinė žinomų žmonių komanda.

„Presso“ garbę gynė ir 15min atstovai: sporto žurnalistas Marius Bagdonas ir portalo vyr. redaktorius Raimundas Celencevičius.

Nors kai kuriems žinomų asmenų komandos nariams tai buvo pirma pažintis su šiuo sportu, tačiau tai šiai ekipai nesutrukdė turnyre nepatirti nė vieno pralaimėjimo. Tiek su Lietuvos merginų U18 rinktine, tiek su žurnalistais jie sužaidė lygiosiomis (11:11 ir 12:12). Anot naujai suburtai komandai vadovavusio trenerio Almanto Savonio, kai kuriems iš šios ekipos narių vertėjo pagalvoti apie karjeras rankinio aikštelėje.

Bene labiausiai ekipoje išsiskyrė dainininkas Tadas Juodsnukis, kuris greitai perprato rankinio subtilybės. Komandos žaidimo vadžias puikiai laikė iš arti rankinį pažįstantis Vytaras Radzevičius.

Lietuvos merginų U18 rinktinė, sužaidusi lygiosiomis su žinomų asmenų komanda, kiek pyktelėjo ir „Press‘ą“ įveikė jau be didesnio gailesčio (12:6). Žurnalistų nuo pralaimėjimo prieš merginas neišgelbėjo ir puikiai vartus gynęs sporto žurnalistikos virtuozas Tautvydas Vencevičius.

Tiek „Presso“, tiek žinomų žmonių komanda per rungtynes turėjo ir po vieną „ekstra“ ginklą savo sudėtyje. Žurnalistams talkino Islandijoje rungtyniaujantis Karolis Stropus, o tarp žinomų asmenų įsimaišė ir bene žinomiausias Lietuvos rankinio veidas – Gintaras Cibulskis. Nors jų vaidmuo ekipose buvo daugiau simbolinis, tačiau po Gintaro Cibulskio įvarčio iš 10 metrų distancijos salėje nugriaudėjo bene stipriausios ovacijos.

Prie šio draugiško turnyro organizavimo daug prisidėjo Vilniaus Tauro SM kolektyvas. Būtent „Tauro“ sporto mokykloje (Žygio g. 46) ir vyko visas renginys. Varžybų dalyviams įteikti simboliai „Lithuania handball“ marškinėliai bei pakvietimai į penktadienio rungtynes Lietuva – Islandija.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS