R. Šeinauskas apie „Samsonas Rally Rokiškis“: atmosfera pasakiška | KaunoDiena.lt

R. ŠEINAUSKAS APIE „SAMSONAS RALLY ROKIŠKIS“: ATMOSFERA PASAKIŠKA

  • 0

Penktadienį „Samsonas Rally Rokiškis“ dalyviai įveikė keturis greičio ruožus Rokiškio apylinkėse.

Tai tik trečdalis varžybų, kadangi šeštadienį ekipažų laukia dar 8 „dopai“. Šiose varžybose startavo ir „RR Team“ - Renaldo Šeinausko ir Rūtos Krikščiūnaitės duetas. Po pirmosios dienos ekipažas viena ašimi varomų automobilių įskaitoje užima 10 vietą 21 dalyvio rikiuotėje ir pirmi savo klasėje.

Po pirmosios dienos R. Šeinauskas pasidalijo savo įspūdžiais apie varžybas. Anot sportininko, kai kurie greičio ruožai buvo gana greiti, tačiau buvo ir tokių vietų, kur teko dugnu braukti gruntą.

„Pirmame greičio ruože dugnu braukėme žemę, pametėme vieną amortizatoriaus atraminį. Antrą greičio ruožą pravažiavome su didžiuliais bildėjimais ir trimis amortizatoriais. Servise susitvarkėme ir trečiame, ketvirtame greičio ruože jau pradėjome „svilinti“. Buvo greitų atkarpų, kur penktu bėgiu „daužėme“ ribotuvą, bet viskas gerai“ , - pasakojo R. Šeinauskas.

R. Šeinauskas atskleidė, kad kol kas ekipažo nuotaikos puikios, kadangi rokiškėnai ralio lenktynininkus pasitiko itin šiltai.

„Šiaip viskas labai gerai, išskyrus tą pirmą greičio ruožą, kurio vėliau jau nebebus. Atmosfera ralyje pasakiška. Žmonės laimingi, šypsosi, kalbina, mojuoja. Jų daug. Labai gražus greičio ruožas mieste“, - sakė R.Šeinauskas.

Šeštadienis – didžioji „Samsonas Rally Rokiškis“ diena. Jos metu lenktynininkai turės įveikti dar 8 greičio ruožus. Pirmasis antros dienos greičio ruožas prasideda 9.45 val., o eismas jame uždaromas likus valandai iki starto.

GALERIJA

  • R. Šeinauskas apie „Samsonas Rally Rokiškis“: atmosfera pasakiška
  • R. Šeinauskas apie „Samsonas Rally Rokiškis“: atmosfera pasakiška
  • R. Šeinauskas apie „Samsonas Rally Rokiškis“: atmosfera pasakiška
Komandos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS