S. Maslobojevas grįžta: paskelbė apie artimiausius savo planus | KaunoDiena.lt

S. MASLOBOJEVAS GRĮŽTA: PASKELBĖ APIE ARTIMIAUSIUS SAVO PLANUS

  • 0

„Esu patenkintas, kad nepasišiukšlinau“, – nė nemirktelėjęs žeria vienas geriausių Lietuvos kovotojų Sergejus Maslobojevas, kuris savaitgalį Rygoje vykusiame pasaulio K-1 mėgėjų čempionate iškovojo aukso medalį.

Į varžybas kovotojas išvyko tam specialiai nesiruošęs. „Buvau po dviejų mėnesių pertraukos, todėl norėjau pajusti save ringe prieš svarbų turnyrą, – šypsojosi S. Maslobojevas. – Pusfinalyje Rusijos kovotojas, sužinojęs, kad teks kovoti su manimi, atsisakė žengti į ringą – greitai patekau į finalą. Tačiau finale susitikau su labai rimtai nusiteikusiu jaunu kovotoju iš Moldovos. Didesnė mano patirtis laimėjo – kova buvo nutraukta po pirmosios minutės“. 

Lapkričio 17 dieną jis nusprendė dalyvauti „Bushido Heros & KOK World GP“ turnyre „Siemens“ arenoje. 

„Vilniuje noriu parodyti tai, ką moku geriausiai, – sakė S. Maslobojevas. – Buvau ne kartą minėjęs, kad dalyvavimas Lietuvoje organizuojamose turnyruose man yra prioritetas, – sakė sutartį su didžiausia Azijos kovos turnyrų organizatore ONE turintis S. Maslobojevas. – Šį kartą pavyko susidėlioti tinkamai savo grafiką, todėl lapkričio mėnesį galėsiu pasirodyti prieš savo publiką. Tuo labai džiaugiuosi ir lauksiu pilnutėlės „Siemens“ arenos.

S. Maslobojevo varžovas paaiškės netrukus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS