„Šviesos“ rankininkai iškovojo pergalę Šiauliuose | KaunoDiena.lt

„ŠVIESOS“ RANKININKAI IŠKOVOJO PERGALĘ ŠIAULIUOSE

  • 0

Trečiadienį Šiauliuose vyko Lietuvos rankinio lygos rungtynės, kuriose vietos „SM Dubysa“ priėmė svečius iš Vilniaus - VHC „Šviesą“. Visgi vietos sirgalių palaikymas šiauliečiams ryškiau pasirodyti nepadėjo. Rungtynės baigėsi vilniečių pergale 28:12 (14:6)

Nuo pat pirmųjų minučių Vilniaus komanda buvo efektyviai stabdoma - po pirmųjų 12 minučių rezultatas buvo 4:3 vilniečių naudai. Tačiau 15-ą minutę „Šviesa“ blykstelėjo įvarčių serija 7:0 ir „SM Dubysa“ kitą savo įvartį įmetė tik 29-ą minutę.

Antrasis kėlinys prasidėjo šiauliečių įvarčiu, į kurį „Šviesa“ atsakė dar viena 7:0 serija ir 47-ą minutę rezultatas jau buvo 21:8. Nors rungtynių pabaiga buvo gana rezultatyvi tiek Šiaulių, tiek Vilniaus ekipoms, tačiau vilniečiai ir čia pasirodė geriau ir užbaigė rungtynes rezultatu 28:12.

Vilniečiams 7 įvarčius pelnė Valdas Drabavičius, 6 - Karolis Antanavičius, 4 - Šarūnas Ugianskis.

Šeimininkų gretose po 2 sykius pasižymėjo Aivaras Budrys, Marius Buožys ir Paulius Morkūnas.

„Rungtynes vertinu gerai. Akcentavome pasiruošimą kito savaitgalio Europos taurės rungtynėms, bandėme įvairius sudėties variantus, manau visa tai mums pavyko“, - teigė Raimondas Maldžius, Vilniaus VHC „Šviesa“ treneris.

„unkios rungtynės. Daug pramestų metimų, o varžovai tuo pasinaudojo. Praleidome daug lengvų įvarčių“, - nusivylimo neslėpė Šiaulių „SM Dubysos “ žaidėjas Aivaras Budrys.

Artimiausios Lietuvos rankinio lygos rungtynės vyks šį šeštadienį. 13 val. „Utena“ namuose priims Klaipėdos „Dragūną“, o 14 val. „Vilnius“ namuose stos į kovą su Kauno „Granitu-Kariu“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS