Tarptautinė ledo ritulio federacija pagyrė Kauną už pasiruošimą pasaulio čempionatui | KaunoDiena.lt

TARPTAUTINĖ LEDO RITULIO FEDERACIJA PAGYRĖ KAUNĄ UŽ PASIRUOŠIMĄ PASAULIO ČEMPIONATUI

  • 0

Tarptautinės ledo ritulio federacijos (IIHF) delegacija su dviejų dienų vizitu lankėsi Kaune, kur apžiūrėjo „Žalgirio“ areną ir domėjosi pasiruošimo pasaulio ledo ritulio čempionato IB diviziono kovoms kitų metų balandžio 22-28 dienomis Kaune.

IIHF marketingo vadovas Christianas Hoefsteteris ir „Infront“ kompanijos, besirūpinančios IIHF renginių transliacijomis ir reklama vienas vadovų Jevgenijus Prochorovas bei dar trijų asmenų delegacija apžiūrėjo „Žalgirio“ areną, įvertino jos galimybes rengti ledo ritulio čempionatą. Svečiai buvo supažindinti su arenos galimybėmis, sąlygomis.

„Pamatę „Žalgirio“ arenos galimybes ir dydį svečiai neslėpė susižavėjimo. Lietuvos pasiruošimas pasaulio čempionatui, arenos tinkamumas tokiam renginiui, dydis ir sąlygos komandos, žiūrovams ir renginio svečiams įvertinta puikiai. Didesnių pastabų nesulaukėm, aptarėm darbinius klausimus ir tęsiame pasiruošimą pasaulio čempionatui Kaune“, – apie vizitą pasakojo čempionato organizacinio komiteto vadovas Remigijus Valickas.

Vizito metu patikrinti ir „Europa Royale Kaunas“ ir "Park Inn Kaunas“ viešbučiai, kurie įvertinti gerai. Abiejuose viešbučiuose gyvens čempionato dalyviai ir oficialūs delegatai.

Beje, sporto mėgėjai jau gali įsigyti bilietus į didžiausią kitų metų šalies sporto renginį, truksiantį visą savaitę. Bilietų pardavimo startą davė ryškiausi šios sporto šakos atstovai, buvę NHL ledo ritulininkai Darius Kasparaitis ir Dainius Zubrus, „CROWNS Baltic Challenge Cup“ turnyro metu Klaipėdoje paspaudę simbolinį mygtuką ir taip davę startą bilietų prekybai.

2018-ųjų metų ledo ritulio fiestoje Kaune „Žalgirio“ arenoj tilps net 13.500 žiūrovų, o didžiausioje kada nors Lietuvoje buvusioje ledo arenoje sporto bendruomenė tikisi pamatyti visų laikų geriausią Lietuvos ledo ritulio rinktinę. Užsibrėžto tikslo link atstovauti Lietuvai pasaulio čempionate sėkmingai artėja D.Kasparaitis, pažadą ruoštis čempionatui davė D.Zubrus.

Pasaulio čempionate Kaune kartu su Lietuvos rinktine dėl teisės žaisti IA divizione kovos Ukrainos, Japonijos, Estijos, Kroatijos ir Nyderlandų rinktinės.

GALERIJA

  • Tarptautinė ledo ritulio federacija pagyrė Kauną už pasiruošimą pasaulio čempionatui
  • Tarptautinė ledo ritulio federacija pagyrė Kauną už pasiruošimą pasaulio čempionatui
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS