D. Sabonis reguliarųjį sezoną baigė dvigubu dubliu | KaunoDiena.lt

D. SABONIS REGULIARŲJĮ SEZONĄ BAIGĖ DVIGUBU DUBLIU

Indianos „Pacers“ (48-24) treneris Nate’as McMillanas pailsino svarbiausius savo žaidėjus per paskutines reguliariojo sezono rungtynes ir jo ekipa patyrė nesėkmę nieko nelėmusiame mače. Indianapolio klubas namie 93:119 (25:37, 30:26, 16:24, 22:32) nusileido Šarlotės „Hornets“ (36-46) ir Rytų konferencijoje finišavo penktoje vietoje.

„Pacers“ gretose Domantas Sabonis per 16 minučių pelnė 10 taškų (5/9 dvitaškiai), atkovojo 10 kamuolių, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, blokavo 1 metimą ir 2 sykius prasižengė.

Tai buvo 14-asis D. Sabonio dvigubas dublis šį sezoną. Per vidutiniškai 24,6 minutes jis pelnydavo po 11,7 taško, atkovodavo po 7,7 kamuolio, atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo, o krepšį atakuodavo 51,4 proc. taiklumu.

„Pacers“ dabar lauks varžovo atkrintamosiose varžybose. Ketvirtąją vietą Rytų konferencijoje užima Klivlando „Cavaliers“, kuri išliks šioje pozicijoje, jeigu rytoj naktį pergalę iškovos Filadelfijos „76ers“ arba pati „Cavaliers“ suklups.

„Pacers“ šiame mače dėl nieko nebekovojo, todėl N. McMillanas leido pailsėti Victorui Oladipo, Bojanui Bogdanovičiui ir Thaddeusui Youngui, o kitų svarbių žaidėjų minutės irgi buvo kontroliuojamos.

Tuo metu „Hornets“ komandai sezonas baigėsi pergale, bet tai mažai ją guodė. Tai buvo vos antrasis laimėjimas per paskutines septynerias dvikovas, o Šarlotės ekipa trečią kartą per pastaruosius keturis sezonus liko už atkrintamųjų borto.

„Pacers“: Darrenas Collisonas, Glennas Robinsonas ir T.J. Leafas po 13, Domantas Sabonis 10 (10 atk. kam.).

„Hornets“: Frankas Kaminsky 24, Malikas Monkas 17, Marvinas Williamsas ir Kemba Walkeris po 15, Nicolas Batumas ir Dwightas Howardas (17 atk. kam.) po 14.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS