Dizainerių klubo lietuviai: tapome daug stipresne komanda | KaunoDiena.lt

DIZAINERIŲ KLUBO LIETUVIAI: TAPOME DAUG STIPRESNE KOMANDA

Artūras Gudaitis ir Mindaugas Kuzminskas spinduliavo gera nuotaika. Milano „AX Armani“ ekipos legionieriai iš Lietuvos įsitikinę, kad jų emocijos liks pozityvios ir po ketvirtadienio akistatos su „Žalgiriu“.

Kol kas „AX Armani“ mėgaujasi puikiomis pozicijomis ir Italijos čempionate, kur kol kas išvis nepralaimi, ir Eurolygoje, kur žengia penkti su 6 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais – dvigubai geresniais rodikliais nei „Žalgirio“.

-          Mindaugai, kas bus svarbiausia rytdienos rungtynėse?

-          Jiems kelias rungtynes nepasisekė, o mums atvirkščiai. Žalgiriečių vieta neatspindi jų žaidimo. Žinoma, bus sunku ir dėl daugybės žiūrovų keliamo spaudimo.

-          Kas pasikeitė jūsų žaidime?

-          Šiemet komanda yra stipresnė individualiai, o ir atmosfera aikštelėje yra geresnė. V.Micovas išgyvena renesansą, labai prisidėjo M.Jameso atvykimas.

-          Kokia sezono pradžia jums asmeniškai?

-          Buksuoju, bet man tokių duobelių pasitaikydavo ir anksčiau. Kaip ir kitiems. Bet labai džiugina puikūs komandos rezultatai. Aš pernelyg neišgyvenu, nes sezonas ilgas. Gal dabar ne visada kamuolys pasiekia mane, bet visur yra savi akcentai. Be to, galiu prisidėti ir padėdamas kitiems, kovodamas dėl kamuolių, bėgdamas į greitą puolimą, stovėdamas ten kur turiu stovėti. O atakų užbaigimo pareigos dažniau atitenka kitiems, nes šiemet turime daugiau individualių talentų.

-          Artūrai, kokie akcentai prieš dvikovą su „Žalgiriu“?

-          „Žalgiris“ yra solidi komanda, visi tai žinome. Pagrindinis dalykas, atsakyti į jų kontaktą, nes jie tikrai lupsis. Mūsų vienas iš pagrindinių uždavinių yra atsakyti į jų spaudimą tuo pačiu. Reikia neklysti.

-          Lupsis dėl trijų pralaimėjimų paeiliui, ar tiesiog toks „Žalgirio“ žaidimo stilius?

-          Žinome, kas juos treniruoja ir kokia tai komanda. Todėl jie taip ir žaidžia. Prisideda ir fortūnos trūkumas neatnešė laimėjimų.

-          Užtat nemažai laimėjimų fortūna atnešė Milano komandai. Kas lėmė pagerėjusius rezultatus lyginant su praėjusiu sezonu?

-          Keli kertiniai žaidėjai pasikeitė ir tiek. Jie prideda kokybės.

-          Kas leido Mike Jamesui pritapti taip greitai?

-          Žaidimo stilius yra palankus gynėjams, nors aukštiems žaidėjams – taip pat. Schemos žaidėjams yra suprantamos ir įvykdomos.

-          Nors kiek keitėsi jūsų žaidimo stilius?

-          Viskas tas pats, daug dirbame individualiai, bet žaidžiame komandos labui, ne sau asmeniškai.

-          Bet jūs metate labai daug baudos metimų (antras |Eurolygoje po A.Švedo). Kas lėmė tokį pasikeitimą?

- Įdėta daug darbo. Be to su Mindaugu Kuzminsku turime tarpusavio žaidimėlių iš pinigėlių, tai padeda (juokiasi).

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ka

b...bi jus ten stipresini perukas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS