Dzūkai dramatiškame trileryje nukovė „Pieno žvaigždes“ | KaunoDiena.lt

DZŪKAI DRAMATIŠKAME TRILERYJE NUKOVĖ „PIENO ŽVAIGŽDES“

  • 1

19 taškų po ilgosios pertraukos pelnęs ir tolimą tritaškį, kuris išvedė Alytaus „Dzūkiją“ į priekį likus žaisti pusę minutės, pataikęs Elijah Brownas padovanojo savo ekipai dramatišką pergalę. 15 taškų deficitą panaikinę alytiškiai šeštadienį 75:70 (12:22, 17:18, 24:17, 22:13) įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždes“ ir pratęsė pasvaliečių pralaimėjimų seriją iki keturių.

Likus žaisti kiek daugiau negu minutę Tomas Lekūnas prametė sudėtingą dvitaškį, o E. Brownas smeigė tolimą „bombą“ ir likus žaisti 30 sekundžių „Dzūkija“ jau pirmavo 71:70.

Kitoje aikštės pusėje tas pats T.Lekūnas prametė dar kartą, o E.Brownas baudų metimais įtvirtino alytiškių pergalę (75:70).

Rungtynių didvyriu tapęs E.Brownas rungtynes užbaigė savo sąskaitoje turėdamas 25 taškus. Nuo suolo pakilęs legionierius pataikė keturis tritaškius iš alytiškių septynių.

Kur kas geriau susitikimą Alytuje pradėjo „Pieno žvaigždės“, kurios labai greitai susikūrė dviženklį pranašumą 12:2. Pirmus 10 tritaškių prametusi „Dzūkija“ įpusėjus antrajam ketvirčiui turėjo dar didesnį deficitą – 18:32.

„Pieno žvaigždės“ per pirmus du kėlinius po 17,7 taško per susitikimą renkančiam Karemui Kanteriui neleido pelnyti nė taško ir trečiąjį kėlinį pasitiko su 11 taškų persvara (40:29).

Po ilgosios pertraukos pasvaliečiai dar padidino savo persvarą iki 15 taškų (46:31), tačiau „Dzūkija“ surengė spurtą 22:9 ir sugrįžo į rungtynes.

Lemiamą ketvirtį „Dzūkija“ pradėjo pelniusi greitus septynis taškus, o tai leido persverti rezultatą savo naudai 60:57. Vis dėlto pasvaliečiai į tokį varžovų išsišokimą atsakė spurtu 11:4 ir vėl perėmė rungtynių iniciatyvą – 68:64. Svečiai šios persvaros išlaikyti nesugebėjo, o E.Browno vedami alytiškiai dramatiškai išsigelbėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Ar liko bent vienas gyvas, ar visus iki vieno nukovė ? Užuojauta žuvusiųjų šeimoms....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS