Ispanijos žiniasklaida: „Barcelona“ vėl nusitaikė į K. Pangosą | KaunoDiena.lt

ISPANIJOS ŽINIASKLAIDA: „BARCELONA“ VĖL NUSITAIKĖ Į K. PANGOSĄ

Sezono viduryje Kevino Pangoso siekusi „Barcelona“ ir vėl nusitaikė į kanadietį. Ispanijos sporto tinklalapis „Mundo Deportivo“ paskelbė, kad katalonai po sezono dar kartą sieks prisivilioti Kauno „Žalgirio“ krepšininką.

„Mundo Deportivo“ taip pat rašo, kad K. Pangosu yra susidomėjusi ne vienintelė „Barca“ – gynėją savo komandose norėtų matyti eilė geriausių Europos komandų.

Ispanijos klubas sezono viduryje domėjosi galimybe iš „Žalgirio“ perpirkti įžaidėją, tačiau tuomet kontrakte tokios galimybės nebuvo, o ir pats gynėjas nenorėjo palikti Kauno. Žurnalistas Davidas Pickas skelbė, kad „Žalgiris“ atsisakė 250 tūkst. dolerių išpirkos.

Artėjančią vasarą K. Pangosas taps laisvuoju agentu ir galės pasukti į bet kurią komandą. 2016 metais atletas su „Žalgiriu“ sudarė dvejų metų kontraktą.

„Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas buvo užsiminęs, kad nemato galimybių, jog klubas galėtų išsaugoti K. Pangosą. P. Motiejūnas teigė, kad visų pirma K. Pangosas bandys patekti į NBA, o apie tokius norus anksčiau yra užsiminęs ir pats krepšininkas.

Šį sezoną įžaidėjas Eurolygoje vidutiniškai per 27 minutes renka po 12,7 taško, atkovoja po 2,7 kamuolio ir atlieka po 6 rezultatyvius perdavimus. Pagrindinis komandos įžaidėjas su „Žalgiriu“ pateko į Eurolygos finalinį ketvertą.

„Barcelona“ šiemet antrąjį sezoną iš eilės Eurolygoje nepateko į atkrintamąsias varžybas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS