J. Hardenas NBA atkrintamąsias pradėjo fantastišku pasirodymu | KaunoDiena.lt

J. HARDENAS NBA ATKRINTAMĄSIAS PRADĖJO FANTASTIŠKU PASIRODYMU

  • 0

NBA atkrintamųjų krikštą jau patyrė visos šešiolika stipriausių lygos ekipų. Vakarų konferencijos nugalėtoja „Houston Rockets“ turėjo kaip reikiant paplušėti kaudamasi su į atkrintamąsias vos prasmukusiais „Minnesota Timberwolves“, bet fantastiškas Jameso Hardeno žaidimas leido Teksaso ekipai seriją pradėti pergalingai.

Mike‘o D‘Antoni auklėtiniai namuose šventė pergalę 104:101 (27:21, 27:26, 22:25, 28:29), o J.Hardenas surinko net 44 taškus.

Nors prieš šią seriją aiškia favorite buvo laikoma „Rockets“, svečiai nuo pirmųjų minučių įrodinėjo, kad lengvai pasiduoti neketina.

Pirmaujantis ekipa šiame mače keitėsi 12 kartų, o rungtynių pabaigoje „Timberwolves“ net turėjo šansą išsigelbėti. Visgi Jimmy Butlerio tritaškis likus 1,5 sek. tikslo nepasiekė.

Ketvirtajame kėlinyje svečiai buvo įgiję taško persvarą, bet tuomet šeimininkai įmetė devynis taškus be atsako ir saugiau nutolo. Septynis iš šių devynių taškų įmetė būtent J.Hardenas.

„Rockets“ gynėjas ėmėsi iniciatyvos būtent tada, kai to labiausiai reikėjo ir lemiamame ketvirtyje įmetė 12 taškų.

Antrosios serijos rungtynės ketvirtadienį vyks Teksase.

„Rockets“: Jamesas Hardenas 44, Clintas Capela 24 (12 atk. kam.), Chrisas Paulas 14.

„Timberwolves“: Andrew Wigginsas 18, Derrickas Rose‘as 16, Jamalas Crawfordas ir Jeffas Teague‘as po 15, Jimmy Butleris 13.

„Oklahoma City Thunder“ pergalingai pradėjo atkrintamąsias, 116:108 (25:25, 29:23, 27:24, 35:36) namuose įveikdama „Utah Jazz“ ekipą.

Šeimininkų komanda atrado lyderį svarbiausiu rungtynių metu ir juo tapo 36 taškus pelnęs Paulas George'as.

Jis šiame mače pataikė net aštuonis tritaškius ir pagerino „Thunder“ atkrintamųjų rekordą.

„Neketinu sustoti ir esu pasiruošęs tokio lygio krepšinį demonstruoti nuolat“, – grėsmingą žinutę varžovams po mačo pasiuntė aikštelėje siautėjęs aukštaūgis.

„Jazz“ ekipą į priekį traukė naujokas Donovanas Mitchellas, kuris pelnė 27 taškus ir atkovojo 10 kamuolių. Bet pagalbos iš komandos draugų šį kartą pritrūko.

Mačo pradžioje Jutos ekipa buvo įgijusi net dviženklę persvarą, tačiau „Thunder“ labai greitai atsitiesė ir perėmė iniciatyvą, o kai trečiajame kėlinyje P.George'as įskraidino septintą savo tritaškį ir persvara padidėjo iki 13 taškų, šeimininkų sirgaliai užtraukė pirmuosius pergalės šūksnius.

Per lemiamą ketvirtį „Jazz“ dar bandė gelbėtis, bet Oklahoma savo tvirtovę apgynė.

Antrosios serijos rungtynės Oklahomoje vyks trečiadienį.

„Thunder“: Paulas George‘as 36, Russellas Westbrookas 29 (13 atk. kam., 8 rez. perd.), Carmelo Anthony 15, Stevenas Adamsas 12, Alexas Abrinesas 11.

„Jazz“: Donovanas Mitchellas 27 (10 atk. kam.), Rudy Gobertas 14, Joe Inglesas, Ricky Rubio ir Jae Crowderis po 13, Dante Exumas ir Alecas Burksas po 10.

GALERIJA

  • J. Hardenas NBA atkrintamąsias pradėjo fantastišku pasirodymu
  • J. Hardenas NBA atkrintamąsias pradėjo fantastišku pasirodymu
  • J. Hardenas NBA atkrintamąsias pradėjo fantastišku pasirodymu
  • J. Hardenas NBA atkrintamąsias pradėjo fantastišku pasirodymu
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS