J.Plazos pagyros: M.Kuzminskas – itin kuklus, bet nepaprastai darbštus | KaunoDiena.lt

J.PLAZOS PAGYROS: M.KUZMINSKAS – ITIN KUKLUS, BET NEPAPRASTAI DARBŠTUS

Malagos „Unicaja“ klubas šią vasarą prisiviliojo du buvusius žalgiriečius – trenerį Joaną Plazą ir Mindaugą Kuzminską. Panašu, kad Lietuvos rinktinės puolėjui numatytas svarbus vaidmuo Malagos klube.

Kalbėdamas su Ispanijos žurnalistais naujasis „Unicaja“ strategas J. Plaza tvirtino, jog M. Kuzminskas yra labai darbštus žaidėjas.

„Apie jį jau kalbėta daug. Dabar belieka sulaukti jo žaidžiančio, kaip jam seksis prisitaikyti prie naujos komandos. Mindaugas yra labai kuklus vyrukas ir labai daug dirbantis. Ir labai išvaizdus“, – šypsodamasis savo auklėtinį gyrė ispanas.

„Unicaja“ komandą neseniai paliko vienas praėjusio sezono lyderių Marcusas Williamsas. J.Plaza žurnalistams paaiškino amerikiečio išvykimo priežastis:

„Williamsas yra labai geras žaidėjas. Jei kitą sezoną mums teks su jo komanda susidurti, Marcusas mus sunaikins. Tai – faktas. Tačiau mūsų prioritetas – komanda. Mes norime, kad „Unicaja" marškinėlius vilkėtų tik visiškai komandai atsidavę žmonės“, – kalbėjo J .Plaza.

„Unicaja“ pateko į 3 Eurolygos burtų krepšelį, kartu su Kauno „Žalgiriu“. Šios dvi komandos nesusitiks Eurolygos reguliariajame sezone. Turnyro burtai įvyks liepos 4 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS