Kauno „Žalgiris“ pergalingai pradėjo turnyrą Turkijoje | KaunoDiena.lt

KAUNO „ŽALGIRIS“ PERGALINGAI PRADĖJO TURNYRĄ TURKIJOJE

  • 0

Kauno „Žalgiris“ Antalijoje draugišką 6 komandų turnyrą „Gloria Cup 2018“ pradėjo pergale. Žalgiriečiai 82:70 (24:23, 15:14, 24:19, 19:14) susitvarkė su Bursos „Tofaš“ klubu iš Turkijos.

Rungtynėse nežaidė pagrindinis „Žalgirio“ atakų organizatorius Nate’as Woltersas. Jis nestipriai pasisuko čiurną, todėl turėjo praleisti mačą, tačiau jau rytoj pasirodys akistatoje su Stambulo „Anadolu Efes“.

Pirmajame rungtynių kėlinyje puikiai pasirodė Brandonas Daviesas, kuris surinko 11 iš 24 komandos taškų, o „Žalgiris“ pirmavo 24:23. Antrajame kėlinyje ekipos kovojo taškas į tašką, o ilsėtis į rūbinę žalgiriečiai išėjo pirmaudami 39:37.

Trečiąjį ketvirtį geriau pradėjo kauniečiai, po atkarpos 7:2 įgiję 7 taškų persvarą (46:39). Antroje kėlinio pusėje varžovai buvo priartėję iki 3 taškų, bet taškais pasižymėjo Thomasas Walkupas ir Paulius Jankūnas, o po pratęsto spurto „Žalgirio“ persvarą pirmą kartą pasiekė dviženklę ribą (63:53).

Paskutinio kėlinio pabaigoje „Žalgiris“ po Mariaus Grigonio metimo, Brandono Davieso dvitaškio su pražanga ir Artūro Milaknio tritaškio atitrūko jau 13 taškų atstumu ir užtikrintai laimėjo mačą.

Turnyre 6 komandos yra padalintos į dvi grupes. „Žalgiris“ žaidžia su „Tofaš“ ir Stambulo „Anadolu Efes“, o kitoje grupėje kaunasi Maskvos CSKA, Bandirmos „Banvit“ ir Monako „Monaco“.

Rytoj „Žalgiris“ susikaus su „Anadolu Efes“, o paskutinę turnyro dieną, priklausomai nuo užimtos vietos, žais su kitos grupės komanda.

Kauniečiai draugiškų rungtynių maratone lieka nenugalėti. Jie prieš tai savo aikštėje įveikė „Šiaulių“ ir Kėdainių „Nevėžio“ ekipas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS