Kauno „Žalgiris“ pretenduoja į dar vieną „One Team“ apdovanojimą | KaunoDiena.lt

KAUNO „ŽALGIRIS“ PRETENDUOJA Į DAR VIENĄ „ONE TEAM“ APDOVANOJIMĄ

  • 1

Praėjusį sezoną Eurolygoje trečiąją vietą užėmęs Kauno „Žalgiris“ neatsilieka savo veikla ir už aikštelės ribų. Lietuvos čempionų klubas išrinktas tarp šešių pretendentų gauti Eurolygos „One Team“ apdovanojimą.

„One Team“ yra Eurolygos rengiamas socialinės atsakomybės projektas, į kurį tradiciškai įsitraukia ne tik prestižiniame turnyre rungtyniaujančios komandos, bet ir Europos taurės klubai. Pavyzdinė „Žalgirio“ veikla šioje akcijoje išskirta šalia Stambulo „Anadolu Efes“, Jeruzalės „Hapoel“, Panevėžio „Lietkabelio“, Pirėjo „Olympiacos“ ir Malagos „Unicaja“ klubų.

„One Team“ apdovanojimai yra rengiami antrą kartą, o pirmuoju laimėtoju pernai tapo būtent Kauno „Žalgiris“.

Skirtingai nuo praėjusių metų šiemet bus įteikti trys apdovanojimai: auksinis, sidabrinis ir bronzinis.

„Žalgiris“ šį sezoną „One Team“ programoje dirbo su dviem grupėmis. Iš pradžių žalgiriečiai dėmesį skyrė Kauno apygardos probacijos tarnybos prižiūrimiems paaugliams, su kuriais dirbo ir projekto ambasadoriai Antanas Kavaliauskas ir Brandonas Daviesas.

Antroje sezono pusėje „Žalgiris“ tęsė ankstesniais sezonais pradėtą veiklą su Kauno nepilnamečių tardymo izoliatoriaus-pataisos namų jaunuoliais. Su jais bendravo du nauji „One Team“ ambasadoriai – Kevinas Pangosas ir Paulius Valinskas.

„One Team“ apdovanojimų savininkai paaiškės rugsėjo mėnesį Vitorijoje.

Nugalėtojai bus išrinkti remiantis įsitraukimu į programą, jos planavimą ir įgyvendinimą, ambasadorių veiklą, rėmėjų pritraukimą bei darbą marketingo ir komunikacijos srityje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Gyte

Nesamone

SUSIJUSIOS NAUJIENOS