Krepšininkas iš Lietuvos JAV sulaikytas už komandos draugo sumušimą ir grasinimus | KaunoDiena.lt

KREPŠININKAS IŠ LIETUVOS JAV SULAIKYTAS UŽ KOMANDOS DRAUGO SUMUŠIMĄ IR GRASINIMUS

2013-2014 metų sezone Kauno „Žalgiris-2“ komandoje žaidęs Rokas Ulvydas šią naktį buvo sulaikytas JAV už kambario draugo sumušimą ir grasinimą užmušti, skelbia „knightnews.com“.

Centrinės Floridos universiteto krepšinio narys žaidžia NCAA pirmenybėse, o vienas iš lietuvio draugų svetainei „knightnews.com“ teigė, jog dar prieš dvi savaites R. Ulvydas grasino mirtimi savo kambariokams, o prieš kelias dienas realiai smurtavo.

Pranešama, kad R. Ulvydas įpyko dėl to, kad jo draugai nepasisveikino su juo per amerikietiškojo futbolo rungtynes.

Jis grįžęs namo apšaukė vieną iš savo kambariokų ir jį stumtelėjo į spintelę ir pagrasino mirtimi.

Atvykus policijai, R. Ulvydas atrodė sutrikęs ir paklausė: „Ar tai dėl mano kambario draugo?“

Lietuvis prisipažino pasikarščiavęs ir be reikalo panaudojęs jėgą prieš silpnesnį savo draugą. Nepaisant apgailestavimo, R. Ulvydas buvo sulaikytas dėl kaltinimų sumušimu bei buvo paleistas po 4 valandų už sumokėtą 500 JAV dolerių užstatą.

23 metų 211 cm ūgio kaunietis „UCF Knights“ komandoje žais antrus metus. 2017-2018 metų sezone jis per 26 rungtynes vidutiniškai per 10,7 min. pelnydavo po 2,3 taško ir atkovodavo po 2,3 kamuolio.

„Žalgirio“ dublerių komandoje 2013-2014 m. sezone jis sužaidė 14 rungtynių, per kurias aikštėje praleisdavo po 3 minutes ir pelnydavo po 0,4 taško bei atkovodavo po 0,9 kamuolio.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Aišku

Algimanto Ulvydo giminaitis šitas Ulvydas. Anas tai pedofilas-skaistuolis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS