LaMelo kirtis V. Šeškui: treneris paleido gandus, jog esu tinginys | KaunoDiena.lt

LAMELO KIRTIS V. ŠEŠKUI: TRENERIS PALEIDO GANDUS, JOG ESU TINGINYS

Ballams susikrovus lagaminus ir palikus Lietuvą, jų karjeros vingį JAV žiniasklaidai nušvietęs ESPN žurnalistas Jeffas Goodmanas pateikė LaMelo ir LiAngelo įvertinimus, tačiau jo pasisakymai, panašu, skirtingai pasiekė garsiąją šeimą.

Iš pradžių artimai su Ballų šeimyna bendravęs, bet vėliau po kivirčo su LaVaru prieigos prie jos netekęs J. Goodmanas teigiamai pakalbėjo apie LiAngelo patirtį Lietuvoje, bet karčiai atsiliepė apie LaMelo atsidavimą darbui Prienų-Birštono „Vytauto“ komandoje.

„Priešingai nei LiAngelo, LaMelo nebuvo taip gerai. Jis minimaliai žaidė LKL, o vienas iš jo buvusių komandos draugų jį apibūdino kaip tingų ir arogantišką jaunuolį. Taip pat jis nebuvo visiškai įsitraukęs į tą visą procesą, rungtyniavo nedisciplinuotai, ką matėme ir anksčiau“, – ESPN laidoje pasisakė J. Goodmanas.

Tuo metu ESPN Los Andželo radijuje kartu su broliu LiAngelo ir tėvu LaVaru apsilankęs LaMelo tikino negirdėjęs apie JAV žiniasklaidoje mirgėjusias antraštes dėl jo požiūrio, bet tuoj pat rėžė, jog tokią nuomonę galėjo pareikšti ne „Vytauto“ krepšininkas, o būtent vyr. treneris Virginijus Šeškus.

„Manau, kad treneris paleido tokius gandus, – pareiškė LaMelo. – Netgi treniruotėse dirbau individualiai, o šansų rungtyniauti daug nesulaukiau. V. Šeškus vangiai norėjo žaisti su manimi ir LiAngelo, tad buvo išties sunku.“

Pas kokį trenerį LaMelo norėtų rungtyniauti?

„Pas tokį, kuris leistų daryti tai, ką moku geriausiai. Panašiai toks yra Bostono „Celtics“ treneris (Bradas Stevensas, – aut. past.)“, – atsakė 16-metis jaunuolis.

Tą patį klausimą uždavus LaVarui, kitokio atsakymo tikėtis nebuvo galima.

„Geras treneris yra toks, koks esu aš – padarantis visus kitus geresniais“, – emocingai atšovė LaVaras.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Liabulius

karkarvaaasuuudziay>>>>

as

matesi koks yra tas jankis tikras tinginys

Zoro

Like cia ne gandas. Like cia realybe. Pas Ballus viskas del PIARo o ne del krepsinio.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS