Legendinis krepšininkas E. Žukauskas: „Neptūno“ nesėkmių periodas yra laikinas | KaunoDiena.lt

LEGENDINIS KREPŠININKAS E. ŽUKAUSKAS: „NEPTŪNO“ NESĖKMIŲ PERIODAS YRA LAIKINAS

  • 1

Po netikėto pralaimėjimo, kurį antradienį patyrė Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio komanda, pasisakė legendinis krepšininkas Eurelijus Žukauskas, savo karjerą 1993-aisias pradėjęs „Neptūno“ klube. Jis sako tikintis savo komanda, o šis tamsus nesėkmių periodas „Neptūnui“ yra laikinas.

Legendinis Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas E. Žukauskas sakė, kad „Neptūną“ visada palaikė ir palaikys. Nelemtą pralaimėjimą „Dzūkijai“ Klaipėdos arenos tribūnoje krepšininkas stebėjo iki galo, nes gerbia šią komandą.

„Tai nebuvo eilinės varžybos, nors panašu, kad kai kurie žaidėjai būtent taip jas įvertino. Todėl pritrūko ugnies, atsidavimo. Tačiau pergalių be pralaimėjimų nebūna. Sudėtinga „Neptūno“ klubo situacija davė prastų vaisių. Kai klubą palieka net trys svarbiausi žaidėjai, tai yra didelė netektis komandai“, – sakė krepšininkas.  Dabar, anot jo, svarbiausia tinkamai dirbti su tais žaidėjais, kurie yra komandoje.

Savo didžiąją krepšininko karjerą E. Žukauskas prieš du dešimtmečius pradėjo „Neptūne“. Uostamiesčio klube jis svajojo karjerą ir užbaigti, tačiau tam sutrukdė kojos trauma. Klaipėdietis įsitikinęs, kad šis tamsus periodas yra laikinas: „Mūsų arena tikrai neištuštės, netrukus ji vėl griaudės nuo sirgalių emocijų. Tikiu „Neptūnu“ ir linkiu jam pergalių“, – sakė E. Žukauskas.

Antradienį arenoje „Neptūną“ palaikė ir dar keletas komandos veteranų, kuriuos į varžybas pakvietė naujieji klubo vadovai. Pasak komandos savininko Sigito Ambrazevičiaus, taip norima pagerbti tuos, kurie ilgus metus „Neptūno“ krepšinio komandą puoselėjo ir nuoširdžiai dirbo. Varžybas taip pat stebėjo buvę „Neptūno“ krepšininkai Rolandas Razgaitis, Aloyzas Vasiliūnas, Mindaugas Bugys, Audrius Mineikis,  Mindaugas Mockus ir Vaidotas Pečiukas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

SAULIUS

našarnikas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS