Lietuviškai spaudos konferenciją pradėjęs LaVaras: tai buvo nepaprastos rungtynės | KaunoDiena.lt

LIETUVIŠKAI SPAUDOS KONFERENCIJĄ PRADĖJĘS LAVARAS: TAI BUVO NEPAPRASTOS RUNGTYNĖS

Po įspūdingos Prienų-Birštono „Vytauto“ pergalės prieš Alytaus „Dzūkiją“ LaVaras Ballas tradiciškai tryško gera nuotaika.

Lietuviškai prabilęs Ballų jaunuolių tėvas konferenciją pradėjo nuo pasisveikinimo „labas vakaras“, o po to iš karto pradėjo dalintis įspūdžiais iš 147:142 laimėto mačo.

„Mano nuomone, tai buvo nepaprastos rungtynės, – teigė pirmąsias rungtynes prieniškių trenerių štabe dirbęs amerikietis. – Mes puikiai žaidėme gynyboje, šia prasme, tai buvo geriausias mūsų mačas.“

Paklaustas apie savo sūnų žaidimą, tėtušis neslėpė džiaugsmo, kuriuo jis spinduliavo visas rungtynes. Abu broliai žaidė be keitimų, o kartu sudėjus pelnė 80 taškų. Prie viso to, penkių tritaškių lietų trečiajame kėlinyje surengęs 16-metis LaMelo per ketvirtį varžovams atseikėjo 23 taškus.

„Svarbiausia, kad buvo iškovota pergalė. Jei jie pelnytų 50 taškų, bet komanda pralaimėtų, tai būtų prastas rezultatas“, – teigė LaVaras.

Taip pat Ballų šeimos galva padėkojo Virginijui Šeškui už suteiktą galimybę prisijungti prie trenerių štabo. Amerikiečio teigimu, abu jie yra tokie pat pašėlę, o komandos jaunimas yra įspraustas į beprotybę tarp dviejų šių emocijos vulkanų.

„Neapgaudinėkime savęs. Mes nesame gynybinio stiliaus komanda. Turime išnaudoti savo stipriausias puses, nes turime daug metikų. Labai svarbu gerai kovoti dėl atšokusių kamuolių“, – pareiškė nepailstantis L. Ballas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

sssss

"Mes puikiai žaidėme gynyboje, šia prasme, tai buvo geriausias mūsų mačas.“ - čia kalba treneris, kurio komanda praleido 142 taškus ?! Ir moksleiviui ai6ku, kad šiose rungtynėse, gynyba net nekvepėjo

ulkma

Įdomus žmogus, įdomus treneris. Ballų atvykimas įnešė, be abejonės, šviežio kraujo į Prienų komandą ir į LKL aplamai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS