M. Hughesas – apie seniai pažįstamą komandos draugą, jį ir LeBroną siejantį trenerį | KaunoDiena.lt

M. HUGHESAS – APIE SENIAI PAŽĮSTAMĄ KOMANDOS DRAUGĄ, JĮ IR LEBRONĄ SIEJANTĮ TRENERĮ

  • 1

Trumpų pokalbių rubrikoje, kurią pristato parduotuvių tinklas DEPO – interviu su Jonavos „CBet“ krepšininku Michaelu Hughesu.

Pokalbio pradžioje amerikietis buvo paklaustas apie savo ryšį su kitu komandos legionieriumi Michaelu Lewisu. Abu šiuos krepšininkus vienija atstovavimas tam pačiam universitetui.

„Tai suteikia patogumo jausmą. Aš ir Mike‘as žaidžiame vienas prieš kitą nuo pat jaunystės – dvidešimtmečių, šešiolikmečių, septyniolikmečių lygyje. Svarbu turėti kažką, į ką gali atsiremti, būdamas toli nuo namų, kai esi kitoje aplinkoje, kai kyla stresinių situacijų, o tau reikia kažko, kad galėtum pasijausti kaip namuose. Esame iš tos pačios valstijos ir tai labai šaunu. Palaima ir vėl žaisti su juo. Be to, aikštelėje žinome vienas kito žaidimą, tad ne taip sunku įsivaizduoti save žaidžiant kartu“, – teigė M. Hughesas.

Universitete aukštaūgį treniravo Keithas Dambrotas, vidurinėje mokykloje treniravęs šuoliui į NBA dar tik besiruošusį LeBroną Jamesą. M. Hughesas prisiminė kaip treneris savo žaidėjus mėgino auklėti duodamas vieno geriausių visų laikų žaidėjo pavyzdį.

„Kiekvieną dienos sekundę... Jis galėjo kalbėti apie vandens gėrimą. „LeBronas... Kai LeBronas gėrė vandenį... Jis gėrė vandenį geriausiai, kaip tik galėjo!” LeBrono kortą jis naudojo įvairiose situacijose“, – juokdamasis kalbėjo vidurio puolėjas.

Pilnas pokalbis, per kurį legionierius papasakojo ir apie anksti jį sužavėjusį Europos krepšinį – Betsafe-LKL TV „YouTube“ kanale.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

klounas

jis ,aikstes bludinys.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS